Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 19 mrt 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: heren- en dames horloges

Vroeger gebruikten we de zon en schaduwen om te schatten hoe laat het ongeveer was, maar tegenwoordig is dat natuurlijke en wat minder effici├źnte oplossingen. We hoeven ons ook helemaal niet met de zon bezig te houden, aangezien er horloges bestaan en iedere smartphone je ook kan vertellen hoe laat het is. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw horloge, kun je deze week bij Lidl terecht voor verschillende modellen van stoer tot elegant.

Tien verschillende horloges

De horloges zijn van het merk Auriol en komen in verschillende uitvoeringen. Er zijn modellen voor zowel mannen als vrouwen en in totaal kun je kiezen uit tien verschillende designs. De horloges voor de mannen komen allemaal met een zwart design en zien er wat ruiger uit. Het beste kun je in de winkel bekijken of er iets voor je tussen zit. Voor de dames zijn er wat smallere en elegantere modellen en komen er hier en daar ook wat glitterstenen aan te pas.

Lidl horloges

Waterdicht tot 5 bar

Verder zijn de horloges uitgerust met een kwartsuurwerk en zijn ze waterdicht tot 5 bar. Praktisch gezien betekent waterdicht tot 5 bar doorgaans dat je ermee zou kunnen douchen en dat ze getest zijn tot 50 meter waterdruk. Alsnog zou het dan wel kunnen dat bijvoorbeeld de band of de glitterstenen het minder leuk vinden om met je mee onder de douche te gaan en na een tijdje minder mooi worden.

Vanaf vandaag beschikbaar

De horloges kun je vanaf vandaag scoren bij Lidl voor 4,99 euro per stuk. Ook zijn ze te vinden in de Lidl webshop. Mocht je nou toch wat meer geld willen uitgeven aan je horloge en ook nog Bitcoins hebben, kun je ook voor dit peperdure Zwitserse horloge gaan. Hij ziet er ernstig gelikt uit en heeft ook nog eens een ingebouwde wallet voor je cryptocoins.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: heren- en dames horloges
Sluiten