Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 26 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hondenzwembad

Hoewel we blij zijn dat het eindelijk niet meer koud is en het niet regent, is de hitte voor veel mensen op het moment toch wel wat heftig. Massaal zoeken we bijvoorbeeld verkoeling in het zwembad of in de zee. Maar ook sommige huisdieren kunnen wel wat verkoeling gebruiken en Lidl helpt je dat voor elkaar te krijgen met een heus hondenzwembad.

Zwembad voor je hond

Het hondenzwembad is in principe een veel kleinere versie van de zwembaden die je doorgaan voor jezelf kunt kopen om in de tuin neer te zetten. Je kunt hem snel opbouwen en hebt daarbij geen pomp nodig. Het ding zou voorzien zijn van een stevige wandconstructie en verder uitgerust zijn met een antislipbodem.

Lidl hondenzwembad

Snel en makkelijk op te bergen

Qua grootte moet je denken aan een diameter van 120 cm en een hoogte van 30 cm. Groot genoeg voor je huisdieren om lekker even een verfrissende duik te nemen om weer bij te komen. Het zwembad wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je hem makkelijk met je mee kunt nemen of op kunt bergen. Ook het afbouwen zou makkelijk gaan, dankzij de opening om het zwembad snel weer leeg te laten lopen.

Lidl hondenzwembad

Vanaf vandaag bij Lidl

Je kunt het hondenzwembad vanaf vandaag bij Lidl scoren voor 39,99 euro. Normaal gesproken zou je hem ook in de Lidl webshop kunnen bestellen, maar daar is hij op het moment uitverkocht. Als je hem weet te bemachtigen, moet je niet vergeten dat je het ding ook kunt gebruiken voor jezelf om te pootjebaden. Mocht je naar een “echt” zwembad gaan voor verkoeling, weet je overigens dat er een kans bestaat dat je ogen rood worden. Dit is de nasty reden waarom.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hondenzwembad
Sluiten