Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 5 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: betaalbare Honor 9 Lite smartphone

Het is geen geheim dat Amerika nogal wat bonje heeft met Huawei en inmiddels heeft de overheid het de Chinese smartphonemaker behoorlijk lastig gemaakt om door te blijven gaan met zijn activiteiten. In Nederland lijkt de overheid geen problemen te hebben met Huawei smartphones, hoewel ze toch hun bedenkingen hebben over de 5G apparatuur van het bedrijf. Hoe dan ook weten we in ieder geval wel dat Huawei degelijke smartphones kan maken en als je nog op zoek bent naar een budget model, heeft Lidl de Honor 9 Lite voor je.

Honor 9 Lite

Honor is een dochterbedrijf van Huawei en streeft ernaar om kwaliteit te leveren voor een schappelijke prijs. De Honor 9 Lite werd eind 2017 onthuld en is uitgerust met een 5,65 inch LCD-display met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Dat is misschien wat aan de kleine kant vergeleken met de smartphones van tegenwoordig, maar zeker niet zo klein dat je er een vergrootglas bij nodig hebt. Dat vergrootglas lijk je verrassend genoeg wel nodig te hebben als je kijkt naar telefoons van zo’n tien jaar geleden.

Lidl Honor 9 Lite smartphone

8GB RAM en 32GB opslagruimte

Onder de motorkap vinden we een HiSilicon Kirin 659 chipset van Huawei en deze wordt gecombineerd met 8GB aan werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Deze opslagruimte kun je nog verder uitbreiden met een microSD kaartje tot maximaal 256GB. Uiteraard zijn er ook camera’s van de partij en voor je selfies is dat een dubbele camera, bestaande uit een 13 megapixel hoofdcamera en een 2 megapixel dieptesensor. Ook aan de achterkant vinden we een soortgelijke setup met een 13 megapixel en 2 megapixel lens. Verder draait het toestel op Android Oreo, kun je er twee simkaarten in stoppen en krijg je er een 3.000mAh batterij bij.

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de Honor 9 Lite bemachtigen voor 169,99 euro door naar de Lidl webshop te gaan en daar een bestelling te plaatsen. Je bestelling wordt als het goed is binnen vijf werkdagen thuisbezorgd en je kunt nog kiezen uit drie verschillende kleuren: grijs, zwart of blauw. Honor Brengt naast budget toestellen ook premium smartphones uit. De laatste toevoeging aan het assortiment is de Honor 20 serie,, die vorige maand werd onthuld.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: betaalbare Honor 9 Lite smartphone
Sluiten