Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: broodnodige ijsblokjesmachine

Wanneer het buiten warm is en je bijna bezwijkt aan de hoge temperaturen, zijn er een paar dingen die je kunt doen om af te koelen. Je kunt uiteraard verkoeling zoeken in het water of jezelf opsluiten in een airco kamer. Wat ook helpt is een verkoelend drankje en daar heb je uiteraard ijs voor nodig. Mocht je vriezer je voorraad ijsklontjes niet snel genoeg weer aanvullen, kun je aankomende week bij Lidl terecht voor een handige ijsblokjesmachine.

IJsblokjesmachine met watertank

De ijsblokjesmachine is van het Lidl merk Silvercrest en kun je eenvoudig bedienen via het softouch bedieningspaneel. Je hoeft hem niet aan te sluiten op de kraan. Het apparaat komt namelijk met een geïntegreerde watertank van 1,8 liter. Dat is genoeg om voor behoorlijk wat ijsklontjes te zorgen en het ding zou ze ook redelijk snel voor je klaar hebben.

Lidl ijsblokjesmachine

Twaalf kilo ijsklontjes per dag

Per acht minuten zou de ijsblokjesmachine namelijk 9 ijsblokjes produceren. Uiteindelijk komt dat ongeveer neer op 11 tot 12 kg ijs binnen 24 uur. Dat is behoorlijk wat en zou in ieder geval genoeg moeten zijn om je door de zomerse dagen heen te helpen. Verder zit in de machine een uitneembare kom, die goed zou moeten zijn voor zo’n 800 gram aan ijsblokjes.

LIdl ijsblokjesmachine
LIdl ijsblokjesmachine

Lidl webshop

Je kunt de Lidl ijsblokjesmachine in de Lidl webshop scoren voor 99,99 euro. Het gaat om een web-only aanbieding, dus helaas vind je het apparaat niet in de fysieke winkel. Je krijgt wel meteen een ijsschep bij je bestelling om je ijsklontjes in je glas te krijgen.

Hoewel de machine behoorlijk rap ijs voor je klaar heeft, zijn het natuurlijk wel saaie ijsklontjes. Mocht je voor wat spannendere klontjes willen gaan, dan moet je zeker deze 20 vormen bekijken voor de meest awesome ijsklontjes. Het duurt dan wel wat langer voordat je een bak vol met ijsklontjes hebt. Maar wie wil er nou geen verkoelende Batman of LEGO in zijn glas?

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: broodnodige ijsblokjesmachine
Sluiten