Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 11 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: ijsmachine voor de warme dagen

Het ziet ernaar uit dat het de komende tijd weer lekker warm gaat worden en we weer verder kunnen met onze zomerse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan barbecue in de tuin of hangen op het strand. Maar hoewel we aan de ene kant verlangen naar het zonnetje, willen we tegelijkertijd tot ook koel blijven. En volgende week heeft Lidl precies wat je nodig hebt om je hoofd koel te houden in de vorm van een handige ijsmachine.

IJsmachine voor een liter ijs

De ijsmachine komt in twee verschillende uitvoeringen, namelijk mint en lavendel, en is van het bekende Lidl merk Silvercrest. Met het apparaat zou je binnen ongeveer 40 minuten een liter ijs kunnen maken. Dat komt goed uit als je gasten tijdens je tuinfeestjes wat flauwtjes beginnen te worden en natuurlijk kun je het ding stiekem ook inzetten voor je midnight snacks.

Lidl ijsmachine

Uitneembare ijsbak

Voordat je begint, moet je wel de vrieskom voorgekoeld hebben. Dat betekent dat hij zo’n 24 uur in de diepvries moet zijn geweest, wat bij veel mensen waarschijnlijk praktisch zal betekenen dat de kom zich standaard in de diepvries bevindt. Wanneer je klaar bent met ijs maken, kun je de ijsbak uit het apparaat halen om je ijs makkelijk op te dienen of om het bijvoorbeeld te bewaren in de vriezer. Verder zit er een opening in het deksel, zodat je makkelijk ingrediënten kunt toevoegen. Daarnaast is de motorunit afneembaar en is deze zowel links- als rechtsdraaiend.

Lidl ijsmachine

Vanaf maandag 13 mei

Je kunt de ijsmachine vanaf volgende week maandag bij Lidl scoren voor 24,99 euro. Om je alvast wat inspiratie te geven, krijg je bij het apparaat meteen ook receptideeën. Verder kun je het ding ook bemachtigen via de Lidl webshop, waar je nu al een bestelling kunt plaatsen. Ook bij AliExpress vind je overigens allerlei apparaten om je de zomer door te helpen, zoals dit USB koelkastje dat je blikjes lekker koud houdt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: ijsmachine voor de warme dagen
Sluiten