Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 31 dec 2018

Action en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth in-ear sport oordopjes

Als je door de aanbiedingen van winkels zoals Aldi en Lidl bladert, zul je merken dat er op het moment veel workout apparaten worden aangeboden. Dat is helaas niet voor niks en heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat we toch vaak aan het einde van het jaar aankomen door al die kerstfeestjes en nieuwjaarsvieringen. Wat meer sporten is dan inderdaad geen slecht idee en om je in de flow te houden, kun je bij Lidl deze week stevige in-ear sport oordopjes scoren voor je workout muziek.

Draadloze sport oordopjes

Wanneer je te maken hebt met sport oordopjes, betekent het dat ze geoptimaliseerd zijn om met je mee te kunnen bewegen. Je wilt natuurlijk niet dat ze telkens uit je oren vallen als je bezig bent met je workout en de oordopjes van Lidl hebben de optimale houvast, dankzij de comfortabele oorstukjes. In principe zou je dus zo wild kunnen bewegen als je wilt en de dingen zouden in je oor moeten blijven. Wat ook niet handig is tijdens het sporten is een draad dat naar je smartphone loopt. Gelukkig heb je daar in dit geval niet mee te maken, want het zijn Bluetooth  oordopjes die je draadloos verbindt aan je smartphone of andere Bluetooth bron van muziek.

Lidl sort oordopjes

Handsfree bellen

Wel is er een draadje tussen de twee oordopjes zelf, maar dat is eigenlijk alleen maar handig. Mocht een oordopje bijvoorbeeld onverhoopt toch uit je oor vallen, wordt hij nog tegengehouden door het andere oordopje om helemaal te verdwijnen. Daarnaast zit op de kabel ook een kleine controller verwerkt, om je muziek te kunnen regelen. Als laatste kun je de in-ear oordopjes zelfs inzetten om handsfree te bellen, dankzij de geïntegreerde microfoon.

Lidl sport oordopjes

Vanaf donderdag 3 januari

Vanaf aanstaande donderdag kun je het jaar goed beginnen en de oordopjes bij Lidl scoren voor 19,99 euro. Je kunt ze ook online bestellen als je dat makkelijker vindt. Als je ze eenmaal binnen hebt kun je ongeveer 6 uur aan de slag zonder opladen en duurt het zo’n twee uur voordat de batterij weer helemaal vol is. Om je workout prestaties bij te houden, zou je ook nog voor een sport smartwatch kunnen gaan. De Steel HR Sport is een strak, maar betaalbaar model.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth in-ear sport oordopjes
Sluiten