Ilona Braam
Ilona Braam Deals 2 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: full-HD indoor beveiligingscamera

Er zijn verschillende redenen waarom je zou willen spieken wat in je huis gebeurt, wanneer je er zelf niet bent. Als je bijvoorbeeld een tijdje op vakantie bent, kan het geruststellend zijn om te weten dat alles nog in orde is en dat er niet is ingebroken. Ook kan het op het werk fijn zijn om af en toe te checken of alles bijvoorbeeld wel goed gaat met je kind en de babysitter. En waar het vroeger een heel gedoe kon zijn om binnen beveiligingscamera’s te installeren, is het tegenwoordig redelijk snel gepiept. Zo kun je volgende week bij Lidl een IP indoor beveiligingscamera scoren, die je zo hebt geïnstalleerd.

Flexibele beveiligingscamera

Het gaat om een camera van het merk Silvercrest en het woord “indoor” geeft al aan dat hij bedoeld is voor in huis. Het ding neemt full-HD beelden voor je op en via de bijbehorende app op je smartphone of tablet kun je af en toe even checken of alles nog goed gaat in huis. Je bent ook niet vast aan een bepaalde hoek, want de beveiligingscamera is 270 graden draaibaar en 90 graden kantelbaar. Via de app kun je hem aansturen als je bijvoorbeeld toch net om een hoekje wilt kijken.

Lidl indoor beveiligingscamera

Inclusief microfoon

Het apparaat heeft verder een reikwijdte van maximaal 150 meter en als het wat donkerder is kun je tot 8 meter zien wat er allemaal gebeurt. Verder is het ding ook nog uitgerust met een microfoon, zodat je niet alleen beelden kunt bekijken maar ook meteen kunt horen wat er allemaal gezegd wordt. Uiteraard wil je misschien in meerdere kamers een camera ophangen en met dit systeem kun je tot maximaal drie bewakingscamera’s aan elkaar koppelen.

Vanaf donderdag 7 februari

Je kunt de Silvercrest beveiligingscamera vanaf volgende week donderdag scoren in de Lidl webshop voor 99,99 euro. Mocht je ook voor buiten op zoek zijn naar wat beveiliging, kun je ook in de Lidl webshop terecht voor een full-HD outdoor camera. En hoewel beveiliging iets goeds is, kan het soms ook een beetje de lugubere kant opgaan. Zo is het bedrijf Knightscope bezig met een autonome beveiligingsrobot, die op alle terreinen raad weet. Jawel, het klinkt erg Black Mirror-achtig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: full-HD indoor beveiligingscamera
Sluiten