Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 12 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: kledingstomer om te cheaten

Naast de afwas doen is een was met kleding tackelen ook één van die bezigheden, waar we liever niet mee bezig zijn. Vooral omdat het soms ook zo zinloos lijkt, aangezien alles binnen de kortste keren weer vies is. Helaas moet het toch gebeuren, maar er is wel een manier om het zo lang mogelijk uit te stellen. Je kunt er natuurlijk voor zorgen dat je bergen aan kleding hebt, zodat het even duurt voordat je moet wassen. Je kunt aan de andere kant ook gaan voor de handige kledingstomer van Lidl.

Hangen en stomen maar

Met een beetje stoom kun je er namelijk voor zorgen dat je kleding zijn broodnodige opfrisbeurt krijgt. Door de hitte kun je onder andere vlekken verwijderen, kreukels wegwerken en dubieuze geurtjes weer uit je kleding krijgen. Het apparaat bestaat uit een standaard, waarop een hanger is vastgemaakt. Hieraan kun je je vieze kleding hangen om aangepakt te worden. Dat aanpakken doe je uiteraard met de stoom die uit de slang komt zetten.

Lidl kledingstomer

Inclusief handige tools

Met de kledingstomer krijg je verschillende tools om gericht te werk te kunnen gaan. Zo is er natuurlijk de stoomborstel, maar je krijgt ook een borstelhulpstuk om de stof van je kleding te openen. Dit zorgt ervoor dat de stoom beter zijn werk kan doen. Ook is er een kreukelhouder, die je helpt om makkelijk plooien te creëren. Omdat je jezelf niet wilt stomen, krijg je er ook meteen hittebestendige handschoenen bij.

Lidl kledingstomer

Mobiele kledingstomer

De watertank van het apparaat is goed voor 2,5 liter, wat ruim genoeg zou moeten zijn voor een snelle opfrisbeurt. Het duurt 60 seconden voordat het ding klaar is voor actie, wat redelijke snel is. Verder is de kledingstomer behoorlijk mobiel en is hij uitgerust met grote wielen om hem makkelijk te kunnen verplaatsen.

Vanaf maandag 15 oktober

Vanaf maandag 15 oktober kun je met de kledingstomer aan de slag voor 59,99 euro. Als je zeker wilt weten dat je het ding bemachtigt, kun je ook alvast een bestelling plaatsen op de Lidl website. Behalve voor je kleding, gebruik je natuurlijk ook stoom bij het koken. Deze “stoomboot” helpt je daar op een grappige manier bij en zorgt ervoor dat je niet kan missen dat je water kookt.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: kledingstomer om te cheaten
Sluiten