Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 16 sep 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: kledingstomer

Ze zeggen dat kleding de man maakt en hoewel je hele persoonlijkheid misschien niet is af te lezen van wat je aanhebt, is het wel zo dat mensen een oordeel over je vormen op basis van je kleding. Nu hoef je je daar natuurlijk helemaal niks van aan te trekken. Maar wat je ook aan hebt, het is toch altijd fijner om rond te lopen in kleding, die geen nare geurtjes heeft en niet onder de kreukels zit. Aankomende week heb je dat binnen no-time gefixt met de kledingstomer, die je bij Lidl kunt scoren.

Kledingstomer met afneembare watertank

De kledingstomer is van het merk Silvercrest en ziet er een beetje uit als een strijkijzer. Hij werkt eigenlijk ook bijna als een strijkijzer. Je begint namelijk met het vullen van de watertank, zodat je lekker kunt stomen, waarna je met het strijkoppervlak over je kleding heen beweegt. De watertank heeft een inhoud van 70 ml en kun je gewoon verwijderen, zodat je hem makkelijk bij kunt vullen.

Lidl kledingstomer

Snel op temperatuur

Als je al eerder met stoomapparaten hebt gewerkt, weet je dat het soms best lang kan duren voordat er daadwerkelijk stoom uit komt. De Silvercrest kledingstomer zou echter binnen een minuut klaar zijn voor gebruik en de temperatuur is traploos in te stellen. Door de hete stoom worden vervolgens dubieuze geurtjes geëlimineerd en kun je snel je overhemd nog presentabel maken.

Lidl kledingstomer

Vanaf donderdag 20 september

Vanaf donderdag 20 september is de kledingstomer te koop in de Lidl webshop voor 12,99 euro. Er zijn twee verschillende uitvoering. Je kunt namelijk kiezen uit de kleurcombinaties zwart/grijs en wit/lila. Waar de kledingstomer al best een compact apparaat is, doet Collar Perfect daar nog een stapje bovenop. Het is een mini strijkijzer, dat je makkelijk in je tas mee kunt nemen om er altijd strak uit te zien on the go.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: kledingstomer
Sluiten