Ilona Braam
Ilona Braam Deals 2 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: knusse tuinset

Het voelt bijna aan alsof het echt lente is en voorzichtig kunnen we al beginnen de tuin gereed te maken voor zomerfeestjes en relaxte borrels. Dat betekent helaas voor sommige mensen dat ze aan de slag moeten met een snoeischaar om het er weer decent uit te laten zien. Maar als de tuin weer begaanbaar en enigszins schoon is, kun je er eindelijk weer in chillen. Om je deze zomer te helpen met chillen kun je bij Lidl deze week een knusse tuinset kopen voor de aankomende warme dagen.

Tuinset in twee uitvoeringen

De tuinset bestaat uit twee stoelen, kussens en een tafel. De meubels zijn gemaakt van een geweven materiaal dat duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Daarom kun je de set ook gerust het hele jaar buiten laten staan en heb je in de winter geen gedoe met het zoeken naar een plek om ze op te slaan. De stoelen zijn 65 x 77 x 63 cm groot, terwijl de tafel 59 x 3 x 59 cm meet. Verder kun je kiezen uit twee verschillende kleuren, namelijk bruin en antraciet.

Lidl tuinset

Vanaf donderdag 4 april

De tuinset is officieel beschikbaar vanaf donderdag 4 april, maar je kunt hem ook nu al bestellen in de Lidl webshop voor 99,99 euro. Het is overigens wel een online aanbieding, dus hij komt sowieso niet in de fysieke winkel terecht. Als je van plan bent om meer dan één vriend uit te nodigen voor je bbq feestjes heb je natuurlijk wat meer stoelen nodig en dan zou je voor meerdere sets kunnen gaan. Lidl verkoopt echter ook andere meubelstukken die leuk bij de set zouden passen, zoals een ligbed en een tuinbank. Ook zou je kunnen gaan voor een grotere tuintafel om je zithoek af te maken.

Lidl tuinset

Mocht je nou geen tuin hebben om je barbecue feestjes te geven, maar wel een balkon, dan moet je het net even wat anders aanpakken. Maar het kan wel. Met de Balkon BBQ gaan je feestjes namelijk gewoon door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: knusse tuinset
Sluiten