Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: rugzak om je drankjes en snacks koel te houden

Hoewel het er op het moment niet echt op lijkt, is het nog steeds zomer en duurt het nog ruim een maand voordat de herfst officieel begint. Voor die tijd zou een kampeertrip in principe dus nog mogelijk moeten zijn en natuurlijk kun je altijd nog het zonnetje in het buitenland opzoeken. Mocht je nog plannen hebben voor tripjes, heeft Lidl in ieder geval iets handigs voor je om mee te nemen. Ze verkopen deze weken namelijk een koelrugzak om je drankjes en snacks koud te houden.

Koeltas en rugzak in één

De koelrugzak ziet eruit als een koeltas en rugzak in één en dat is natuurlijk ook precies wat het is. Ze hebben zeker niet geprobeerd te verbergen wat de functie van het ding is en er prijkt dan ook een sneeuwvlokje aan de buitenkant van de rugtas. Daarnaast komt hij in de kleuren blauw en rood, wat ook een hint is naar de isolerende krachten van de tas om van alles koel of juist warm te houden.

Lidl koelrugzak
Bron: Lidl

Tot zes uur koele versnaperingen

Volgens de advertentie zou de Lidl rugtas je drankjes en koude hapjes zo’n zes uur lang vers kunnen houden zonder koelbatterij en zou je er maximaal 9 kg aan versnaperingen in kunnen stoppen voordat hij het begeeft. Meer moet je overigens ook niet willen sjouwen als je nog van je vrije dagen wilt genieten. Verder zit aan de bovenkant van de rugzak een apart vak verwerkt voor kwetsbare levensmiddelen en komt het ding met gepolsterde en verstelbare schouderriemen.

Vanaf maandag bij Lidl

Je kunt de koelrugzak vanaf maandag 19 augustus bij Lidl scoren voor 8,99 euro. Dat betekent 4 euro korting op de originele prijs van 12,99 euro. Het gaat om een web-only aanbieding, dus je zult de rugtas niet terugvinden in de fysieke supermarkt. Helaas lijkt de link naar de webshop op het moment niet  te werken en kun je dus nog even helemaal niks bestellen. Maar aangezien de actie pas morgen begint, gaan we ervan uit dat hij morgen in ieder geval wel werkt.

Een andere handige rugtas vind je op AliExpress. Zo komt dit exemplaar met een ingebouwde headphone jack en USB-poort.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: rugzak om je drankjes en snacks koel te houden
Sluiten