Gadgets 13 aug 2018 Ilona Braam

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: koelrugzak

Waar Nederland vaak wordt gezien als een koud en nat kikkerlandje, hebben we de afgelopen tijd behoorlijk mogen genieten van echt zomers weer. Het ziet er zelfs naar uit dat we daar voorlopig ook vrolijk mee door kunnen gaan. Maar waar het buiten lekker warm mag blijven, wil je voor je drankjes natuurlijk het tegenovergestelde. Een lauw drankje is namelijk bijna net zo vies als een slok nemen van iets om erachter te komen dat het iets anders was dan je dacht. Om je drankjes lekker koel te houden heeft Lidl deze week een handige koelrugzak in de aanbieding.

Zes uur koel

De koelrugzak heeft een inhoud van 20 liter en dat is ruim voldoende om behoorlijk wat ijskoude biertjes en andere versnaperingen mee te nemen naar het park of het strand. Als het goed is zouden deze zo’n 6 uur koel moeten blijven, dus op zich zou je met de rugzak prima de dag door moeten kunnen komen.

Lidl koelrugtas

Koelrugzak voor zowel koele als warme versnaperingen

De schouderriemen kun je verstellen, zodat je zo comfortabel mogelijk je versnaperingen kunt vervoeren. De koelrugtas komt verder in de kleuren rood en blauw. Best handig als je bijvoorbeeld zowel warme als koude dingen mee wilt nemen. Door de isolerende werking van de rugtas blijven niet alleen je biertjes koel, maar blijft ook je hete thee of je warme maaltijd op temperatuur. Je zou dus de blauwe tas voor je biertjes kunnen gebruiken, terwijl je ook een rode tas meeneemt met je warme lunch.

Vanaf donderdag 16 augustus

Je kunt de koelrugzak nu al bestellen in de Lidl webshop, maar vanaf donderdag  16 augustus is hij in de aanbieding en betaal je er maar 10 euro voor. Hoewel de rugtas je biertjes koel houdt, heb je als het heet is toch een probleem op het moment dat je je flesje uit de tas haalt. Als je hem namelijk niet binnen vijf minuten achterover slaat, wordt hij alsnog warm. Daar heeft gelukkig de Asobu Frosty Beer 2 Go weer de oplossing voor.


Lidl

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: koelrugzak
Sluiten