Lidl pruttelt met grote korting op dit koffiezetapparaat van Bosch

Deals Jeroen Kraak 4 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Bosch is een van de bekendere merken als het om apparaten in de keuken gaat. Nu vind je een koffiezetapparaat van het merk extra voordelig bij Lidl.

Wellicht denk je dat Lidl alleen apparaten verkoopt van eigen merken, maar dan zit je echt mis. Zo heeft de supermarkt deze week een Bosch-koffiezetapparaat in de aanbieding.

En wat is dat koffiezetapparaat bij Lidl een plaatje. Normaal betaal je er een flink bedrag voor, maar nu geeft de supermarkt 47 procent korting. Zo drink je extra voordelig extra koffie.

Het Bosch-koffiezetapparaat dat nu goedkoper is bij Lidl

Om precies te zijn gaat het bij Lidl om de Bosch Serie 2 VeroCafe TIE20109. Een hele mond vol, maar dit volautomatische koffiezetapparaat zorgt zonder al te veel moeite voor een heerlijke espresso of cappuccino.

Dit koffiezetapparaat van Bosch heeft een vermogen van 1.300 W en een pompdruk van 15 bar. Met een inhoud van 1,4 liter hoef je ook niet elke keer het water bij te vullen.

Lidl pruttelt met grote korting op dit koffiezetapparaat van Bosch
(Afbeelding: Lidl)

Het fijne aan dit koffiezetapparaat dat je nu bij Lidl kunt scoren, is dat het heel makkelijk te bedienen is. Je hoeft dus echt geen professionele barista te zijn. Dankzij het simpele Easy Select Display selecteer je heel makkelijk wat voor koffie je wilt. Elke drank is maar een druk op de knop verwijderd. Het Aroma Max-systeem zorgt er bovendien voor dat de koffie nog beter smaakt.

Natuurlijk zit er bij het model dat bij Lidl te koop is ook een goed melksysteem op. Met de MilkMagic Pro-functie giet je melk in de beker. Het koffiezetapparaat maakt er met een druk op de knop een heerlijke macchiato of cappuccino van.

Zo veel betaal je nu voor de machine

Minstens net zo belangrijk is om je koffiezetapparaat goed te reinigen. Je wilt niet dat het snel verslijt en voor slechte koffie zorgt. Bosch heeft daarom een speciale Calc’n Clean-functie toegevoegd.

Normaal kost dit koffiezetapparaat van Bosch je 719 euro, maar Lidl geeft nu 47 procent korting. Hierdoor betaal je 379 euro. Goed, nog steeds een stevig bedrag voor een koffiezetapparaat, maar je krijgt er wel heerlijke koffie voor in de plaats.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen