Lidl & Kruidvat’s fietsen: van fietscomputer tot e-bike

#1 Lidl aanbiedingen week 12 2021

Lidl deal: LED-verlichtingset

Goede fietsverlichting is essentieel voor je zichtbaarheid op de weg. Die veertien euro (of drie euro als het aan Kruidvat ligt) bespaart je wellicht een flinke boete maar belangrijker; het levert je meer veiligheid op de weg op. Dat klinkt niet heel sexy maar is daardoor niet minder belangrijk.

LED-verlichtingset Lidl
LED-verlichtingset (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Fietscomputer

Lidl verkoopt wederom de Teasi Core fietscomputer. Klik het apparaatje in de houder op je stuur en volg de navigatie op het display. Je smartphone kan dus gewoon in je rugtas of jaszak blijven. Ben je bang dat je een onbelangrijk belletje mist met je smartphone zo ver weggestopt in je jaszak of rugtas? Vrees niet, want als je de fietscomputer aan je smartphone koppelt via de bijbehorende app geeft de computer inkomende oproepen weer.

Teasi fietscomputer Lidl
Teasi Core fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: Fietsdrager premium 2

Lidl slaat de fietsendrager ‘premium’ over en gaat direct voor ‘premium 2’. Nu weten we nooit wat er extra premium is aan deze fietsendrager ten opzichte van de gewone premium… Enfin. Deze fietsendrager, die ook geschikt is voor e-bikes, heeft onder andere verlichtingsaansluiting, wielstoppers met spanbanden en klembevestigingen en een vouwmechanisme waardoor de kofferbak nog steeds geopend kan worden.

Fietsdrager Premium Lidl
Fietsdrager premium (Afbeelding: Lidl)

349,00 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat’s fietsen: van fietscomputer tot e-bike
Sluiten