Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 27 jun 2020

Lidl & Kruidvat: de beste zomerse gadgets van week 26

#1 Lidl aanbiedingen week 26 2020

Lidl deal: Terrasverwarmer op gas ”Elegance”

We willen dat deze lange zomerse dagen nooit eindigen. Dat kan niet. Maar je kunt een zomerse dag wel oprekken door er een lange zomerse avond aan vast te plakken. Dat kan door ‘s avonds buiten te zitten met drie dekentjes om en 4 paar sokken aan, maar je kunt de kunstmatige zomerhitte ook aan een terrasverwarmer overlaten. Deze terrasverwarmer werkt op gas en brandt 19 uur. Lidl noemt de terrasverwarmer ”Elegance”. Wij vinden dit niet echt een elegante en subtiele gadget voor in je tuin, maar we zullen niet klagen als we genieten van zijn warmte.

Terrasverwarmer Gas Lidl
Terrasverwarmer op gas (Afbeelding: Lidl)

75,00 euro

Lidl deal: Zomerse LED-lampketting

Lidl verkoopt deze week deze ‘zomerse’ LED-lampketting. Wat deze ketting precies zomers maakt weten wij ook niet precies, maar hij brengt vast sfeer in je tuin. De 10 energiebesparende LED-lampen hebben een 6-uurs timer met automatische herhaling in het dagritme.

Zomerse LED-lampketting Lidl
Zomerse LED-lampketting (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Zoofari hondenzwembad

Hondenliefhebbers hebben deze gadget al op Lidl’s website gespot voordat hij online stond. Hij was namelijk onmogelijk snel uitverkocht. Ren naar de dichtstbijzijnde Lidl bij jou in de buurt want met een beetje geluk ligt hij daar nog wel in de schappen. Het hondenzwembad werkt zonder op te pompen en laat zich makkelijk opvouwen en opbergen.

hondenzwembad Lidl
Hondenzwembad (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat: de beste zomerse gadgets van week 26
Sluiten