Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 27 jun 2020

Lidl & Kruidvat: de beste zomerse gadgets van week 26

#2 Kruidvat aanbiedingen week 26 2020

Wegwerp onderwatercamera

Een smartphone die onderwater foto’s maakt is tof, maar zeker niet toffer dan een onderwater wegwerpcamera. Die heeft inmiddels namelijk een flinke retro-status verdiend. En dat ondanks de kwaliteit van de ontwikkelde foto’s van een (onderwater)wegwerpcamera. Die zien er uit alsof ze zelf in het water hebben gelegen. Deze week is de tweede wegwerpcamera bij Kruidvat voor de halve prijs. Mocht er toch een vollopen met water dan heb je altijd een reserve.

onderwater wegwerpcamera Kruidvat
Onderwater wegwerpcamera (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Statiefventilator

Kruidvat verkoopt deze week twee ventilatoren voor een bodemprijs. Dit exemplaar heeft drie verschillende standen, een verstelbare richting en verstelbare hoogte. Is het heet? Dan is een ventilator de oplossing. Naast een bak ijs natuurlijk. Sla ons advies niet in de wind en race naar Kruidvat voor deze of de onderstaande ventilator.

Statiefventilator Kruidvat
Statiefventilator (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

Watshome Air Cooler

Deze compacte luchtkoeler brengt verkoeling in de zomerse hitte. Dit exemplaar werkt voornamelijk als je er dichtbij zit of staat. Dankzij het compacte formaat kun je de Air Cooler volgens Kruidvat ook onderweg gebruiken. Bijvoorbeeld als je het zweet je weer eens uitbreekt in de trein, of als je oude auto geen airco heeft. De koeler heeft een USB-aansluiting en verlichting.

Watshome Air Cooler Kruidvat
Watshome Air Cooler (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat: de beste zomerse gadgets van week 26
Sluiten