Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 29 feb 2020

Lidl & Kruidvat’s 6 budget gadgets voor optimale fitheid en gezondheid

#1 Lidl aanbiedingen week 9 2020

Christopeit Sport Crosstrainer CT3

Kun je lopen? Dan kun je ook op deze crosstrainer van de Lidl staan en jezelf dagelijks eventjes het zweet in werken. Bijvoorbeeld voor je ontbijt, na je werk of voor het slapen gaan. Een halfuurtje op dit apparaat draagt bij aan je fitheid, zoals je ook op het LCD-scherm kunt teruglezen. Die geeft niet alleen de tijd weer, maar ook je snelheid, afstand, verbrande calorieën, hartslag en polsmeting. Is dat te veel informatie voor je? Dan kun je ook gewoon een rondje lopen in de frisse buitenlucht. Aan jou de keuze.

crosstrainer Lidl
Christopeit Sport Crosstrainer CT3 (Afbeelding: Lidl)

199 euro

Crivit hartslagmeter met horloge

Er zijn ontelbaar veel apps beschikbaar die je fitheid monitoren en je prestaties meten. Iedere app heeft bepaalde specificaties en functies die de ander moet overtreffen. Wie vanwege keuzestress zijn hardloopschoenen niet meer aan durft te trekken raden we deze Bluetooth hartslagmeter met horloge van de Lidl aan. Hij meet je afgelegde afstand, hartslag en nog veel meer. Dat moet voldoende zijn lijkt ons zo.

Crivit hartslagmeter Lidl
Crivit hartslagmeter (Bron: Lidl)

29,99 euro

Christopeit sport trilplaat Vibro 1

De trilplaat lijkt misschien een sportapparaat voor de luie sporter. Maar wie dat zegt, is vast nog nooit op zo’n plaat gaan staan. Het is al een hele kunst om het er een minuut op vol te houden zonder door het kietelende gevoel van het apparaat af te willen springen. Maar naast staan kun je natuurlijk ook nog veel meer training en oefeningen doen op dit apparaat. Deze trilplaat heeft een LED-display en 4 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Daarnaast heeft hij nog meer functies als vetanalyse en weergave van je snelheid en trainingstijd.

Christopeit trilplaat
Christopeit Sport Trilplaat Vibro 1 (Bron: Lidl)

149,00 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat’s 6 budget gadgets voor optimale fitheid en gezondheid
Sluiten