Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 29 feb 2020

Lidl & Kruidvat’s 6 budget gadgets voor optimale fitheid en gezondheid

#2 Kruidvat aanbiedingen week 9 2020

Kruidvat deal: Oral-B Genius Start elektrische tandenborstel

Kruidvat heeft deze week een hele lekkere deal: een elektrische tandenborstel van Oral-B van meer dan 220 euro voor nog geen 100 euro. De naam van de tandenborstel roept in ieder geval hoge verwachtingen op. De Oral-B Genius Start is een intuïtief poetssysteem die je helpt te poetsen zoals je tandarts dat graag zou zien. Met deze borstel kun je niet verkeerd poetsen, aldus Oral-B. Dat is een stevige uitspraak, maar ook eentje die we graag testen.

oral-b elektrische tandenborstel Kruidvat
Oral-B elektrische tandenborstel (Bron: Kruidvat)

89,99 euro

Kruidvat deal: Medisana Lichaamsanalyse weegschaal

Deze weegschaal behoort volgens Kruidvat tot de nieuwste generatie lichaamsanalyse weegschalen. Wij hebben de eerste generatie even gemist maar leren graag over de functies van deze weegschaal. Hij meet je gewicht, lichaamsvet, lichaamsvochten en spiermassa. Daarnaast berekent hij je BMI-waarde en botmassa. De weegschaal heeft een geheugen voor 10 gebruikers zodat het hele gezin hem kan gebruiken.

Medisana lichaamsanalyse weegschaal Kruidvat
Lichaamsanalyse weegschaal (Bron: Kruidvat)

24,99 euro

Kruidvat deal: Watshome personenweegschaal

Leert de bovenstaande weegschaal je dingen die je liever niet over jezelf wilt weten? Dan kun je ook gewoon op deze weegschaal gaan staan. Deze weegschaal is gemaakt van getemperd glas en geeft je gewicht weer zodra je er op gaat staan. Simpel en overzichtelijk, toch?

personenweegschaal Kruidvat
Watshome weegschaal (Bron: Kruidvat)

7,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat’s 6 budget gadgets voor optimale fitheid en gezondheid
Sluiten