Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 23 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: laserwaterpas

Hoewel het zelden wordt toegegeven, kunnen mannen soms toch behoorlijk koppig zijn en denken met het blote oog accuraat afstanden in te kunnen schatten en te zien wanneer iets precies recht is. Sommigen zullen dat absoluut ook kunnen, maar voor de meeste is het handig om wat behulpzame tools te gebruiken. Meten is toch tenslotte weten? Deze week heeft Lidl een laserwaterpas in de aanbieding, zodat je voortaan echt met precisie kunt klussen.

Geen scheve schilderijen meer

Een waterpas is sowieso een handig iets om in huis te hebben. Hij helpt je bijvoorbeeld bij het recht ophangen van schilderijen of fotolijsten aan de muur en het leggen van tegels. Door het toevoegen van een laser, wordt hij echter nog een stuk handiger. De pointerfunctie zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld meteen voor de hele rij fotolijsten, die je aan muur wilt hangen, kunt zien op welke hoogte ze moeten zijn. Daarnaast is het apparaatje ook uitgerust met een kruislijnfunctie, zodat het goede oude piraten principe “x marks the spot” je verder kan helpen tijdens je bezigheden.

Lidl laser waterpas

Inclusief mini statief en batterijen

De meetnauwkeurigheid van de waterpas is 1mm/m, wat accuraat genoeg moet zijn dat niemand je ooit meer irriteert over wat dan ook dat scheef zou hangen. Uiteraard kun je niet het ding vasthouden en tegelijkertijd dingen recht hangen of zagen. Gelukkig krijg je er dan ook meteen een mini statief bij om je handen vrij te houden voor de belangrijkere dingen. Daarnaast komt de waterpas ook meteen met batterijen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Laserwaterpas vanaf maandag 23 juli

De laserwaterpas is beschikbaar bij Lidl vanaf maandag 23 juli en komt met een prijskaartje van 9,99 euro. Dus vanaf nu heb je geen enkel excuus meer voor scheef hangende dingen in huis. Mocht je toevallig ook nog moeten verven, zou deze robot je een handje kunnen helpen. En niet als tool, maar we bedoelen letterlijk helpen. Hij zorgt er namelijk voor dat je muur perfect wordt geverfd.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: laserwaterpas
Sluiten