Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 5 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: LED-kamerfontein

Waar we vroeger een vuurtje moesten stoken om in de winter warm te blijven, hebben we tegenwoordig gelukkig gewoon een centrale verwarming om ervoor te zorgen dat we niet bevriezen. Toch heeft ook je verwarming een nadeel, afgezien van de hoge kosten. Hij zorgt er namelijk voor dat de lucht in huis behoorlijk droog kan worden. Mocht je hier op een stijlvolle manier iets tegen willen doen, kun je volgende week terecht bij Lidl voor een sfeervolle LED-kamerfontein.

Kamerfontein in drie uitvoeringen

De kamerfontein komt in drie verschillende uitvoeringen, zodat je kunt gaan voor wat het beste bij je interieur past. Als eerste heb je een natuurlijk uitziende verticale waterval met aan de onderkant kiezelsteentjes. De tweede variant lijkt eerder op een boomstam en hiermee haal je een stukje bos in je kamer. Dan hebben we nog het derde model. Deze bestaat uit opgestapelde kommetjes, die het water naar beneden begeleiden.

LIdl LED-kamerfontein

Stille pomp en LED-lampjes

Met een fonteintje in je kamer creëer je een aangenaam kamerklimaat en dat zonder een vervelend lawaai. Het ding is namelijk uitgerust met een stille pomp om het water op gang te houden. Verder zorgt de kamerfontein niet alleen voor wat minder droge lucht, maar ook voor een leuke sfeerverlichting. Hij is uitgerust met vier energiezuinige LED-lampjes, zodat je ook in het donker nog kunt genieten van je mini waterval.

Lidl LED-kamerfontein

Vanaf maandag 11 februari

Als je de LED-kamerfontein in huis wilt halen, kun je deze volgende week maandag scoren bij Lidl voor 19,99 euro. Je kunt hem ook bestellen via de webshop, als je even geen zin hebt om erop uit te trekken. Als je na je fontein de smaak te pakken hebt en nog wat meer “natuur” in huis wilt halen, kun je ook voor deze lamp gaan. Hiermee haal je naast extra licht ook een klein tuintje in huis,

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: LED-kamerfontein
Sluiten