Ilona Braam
Ilona Braam Home 5 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Led-kraanopzetstuk dat je water bespaart

Vanaf volgende week hoef je nooit meer te hannessen met het water uit de kraan om deze op de juiste temperatuur te krijgen en je handen om de zoveel tijd onvermijdelijk te verbranden in het proces. Lidl heeft dan namelijk een handig kraanopzetstuk voor je, dat je met LED-lampjes vertelt hoe heet het water ongeveer is.

Geen gebrande handen meer

Als je je handen wilt wassen, tanden wilt poetsen of bijvoorbeeld je afwas even wilt doen, is het fijn dat het water uit de kraan een bepaalde temperatuur heeft. Voor iedereen is de ideale temperatuur weer anders, maar doorgaans wil je wat heter water voor je afwas dan voor je tanden. Soms kan het een behoorlijk gedoe zijn totdat je de juiste temperatuur hebt gevonden en bij afwassen is het een kunst om het water op de juiste temperatuur te houden en ervoor te zorgen dat je op een gegeven moment je handen niet brandt. Met het LED-opzetstukje hoef je gelukkig je handen niet telkens aan de test te onderwerpen, maar kun je gewoon zien of het water naar wens is.

Lidl LED-kraanopzetstuk

Temperatuur in kleur

Je kunt het ding gewoon schroeven aan het uiteinde van je kraan, nadat je het normale “kapje” eraf hebt gehaald. Als het goed is, past hij op alle gangbare kranen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Om de temperatuur aan te geven verandert je water steeds van kleur. Tot 30 graden blijft het blauw en als de temperatuur tussen de 30 en 39 graden is, maakt het licht je water weer groen. Boven de 40 graden krijg je rood licht en weet je dat je moet oppassen.

Lidl LED-kraanopzetstuk

Waterbesparend kraanopzetstuk

Handig aan het opzetstukje is dat je geen batterijen nodig hebt. De LED-lampjes worden namelijk gepowered door de kracht van het water en eigenlijk heb dan dus een mini waterkrachtcentrale. Wat nog fijner is, is dat je hiermee best wat water kunt besparen aangezien je minder lang bezig bent met het zoeken naar de juiste temperatuur.

Lidl LED-kraanopzetstuk

Vanaf maandag 8 oktober

Vanaf volgende week maandag is het LED-opzetstukje te koop bij Lidl voor 4,99 euro. Om er zeker van te zijn dat je er één kunt scoren, kun je het ding ook alvast bestellen via de webshop. Hij wordt dan wel alsnog pas vanaf maandag geleverd. Ook voor onder de douche bestaan er dingen om je te helpen met het besparen van water. Zo valt dit douchegordijn je bijvoorbeeld aan als je te lang onder de douche blijft staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Led-kraanopzetstuk dat je water bespaart
Sluiten