Ilona Braam
Ilona Braam Deals 19 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Led-lamp met bewegingssensor

Lampen zijn van die dingen waar je niet zonder kan en als je nadenkt over de tijd zonder elektriciteit, vraag je je ook af hoe ze het overleefd hebben. Maar hoewel je lampen nodig hebt, kunnen ze best wat elektriciteit slurpen en je energierekening beetje bij beetje een ongewenste boost geven. Het is dan ook handiger om ze alleen te gebruiken als je ook daadwerkelijk in de kamer bent. Lidl helpt je hiermee en heeft deze week een LED-lamp te koop met een bewegingssensor.

LED-Lamp met E27 fitting

De LED-lamp is van het merk Livarno Lux en heeft een E27 fitting. Je kunt hem dus gewoon in je bestaande lampen draaien en je lampen worden meteen een klein beetje slimmer en vooral kostenbesparender. De sensor zit aan de bovenkant van het lampje. Dus als je hem bijvoorbeeld voor een kroonluchter wilt gebruiken, waarbij de lampjes vaak naar boven wijzen, moet je misschien eerst even één kopen om te testen of de sensor wel goed bewegingen op de grond kan detecteren.

Lidl LED-lamp bewegingssensor

Automatisch uitschakelen

Verder is het bereik van de sensor zo’n 8 meter. In principe hoef je dus nooit eerst in een donkere kamer te staan en heeft de lamp al vanaf grote afstand door dat je eraan komt. Nadat je de ruimte weer hebt verlaten, schakelt het lampje na 60 seconden vanzelf weer uit. Als er al genoeg omgevingslicht is, schakelt de lamp overigens niet aan aangezien dat dan ook niet nodig is.

Vanaf donderdag 18 oktober

Vanaf gisteren ligt het lampje voor je klaar bij Lidl voor 6,99 euro. Als je geen zin hebt om eruit te gaan, kun je hem ook lekker via de online shop bestellen. Nadat je je lampen wat slimmer hebt gemaakt, krijg je waarschijnlijk de smaak te pakken en wil je al gauw ook andere apparaten slim maken. Tegenwoordig kun je dat doen met de handige TRÄDFRI stopcontacten van Ikea. Deze toveren al je normale apparaten om tot slimmere exemplaren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!