Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 24 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: staande LED booglamp

Verlichting is één van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je je huis gaat inrichten. Het kan een veranderen in een gezellig plek om te hangen of een ruimte waar iedereen zo snel mogelijk weer uit wil. Een lamp helpt je ook met het neerzetten van een bepaalde stijl en daarom is het belangrijk om na denken over de vorm, grootte en kleur. Bij Lidl hebben ze volgende week een bijzondere staande LED booglamp in de aanbieding, die misschien precies is wat je zoekt voor je huis.

Duidelijke book in aluminium

Zoals de naam al aangeeft is de lamp gevormd in een boog. Er zijn twee verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Het eerste model is 165 cm hoog en bij deze lamp is de boog het duidelijkst zichtbaar. De boog vormt zich van onder naar boven als één geheel en de onderkant is gemaakt van aluminium. Halverwege gaat het voetstuk over in de led lamp, wat het ding een mooi dualtone effect geeft.

Lidl staande LED lamp

LED lamp traploos dimbaar

Het tweede model is met 187 cm een stukje hoger en is gemaakt van metaal. Hier is de boog wat minder geprononceerd en is de onderste metalen helft zelfs recht. Het bovenste gedeelte bestaat uit drie dunnere buizen, die enigszins in een boog uit de standaard komen en licht geven. Verder kun je beide modellen traploos dimmen en komen ze met een snoer van 1,8 meter lang. Beide versies van de LED lamp zien er strak en modern uit en kun je bijvoorbeeld prima gebruiken in een minimalistisch interieur.

Vanaf maandag 27 augustus

Vanaf maandag 27 augustus zijn beide LED lampen beschikbaar bij Lidl voor 49,99 euro. Ze kunnen ook via de webshop besteld worden, wat misschien een handiger idee is gezien de grootte. Ook Philips Hue is bezig geweest met nieuwe LED lampen en heeft nu een paar nieuwe modellen, die je kunt gebruiken om je muur te verven met licht.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: staande LED booglamp
Sluiten