Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 3 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: LED strip die wel van een feestje houdt

De sombere wintermaanden beginnen eraan te komen, maar dat betekent niet dat je je door hun somberheid mee hoeft te laten slepen. Binnen kun je het net zo gezellig maken als je maar wilt en Lidl werkt daar deze week vrolijk aan mee. Ze hebben namelijk een sfeervolle LED strip in de aanbieding, die je kamer meteen gezelliger maakt en ervoor zorgt dat je feestjes een stuk dynamischer worden.

Drie meter lange LED strip

De LED strip is 3 meter lang en is uitgerust met dubbelzijdig plakband, zodat je hem makkelijk en snel op zijn plek kunt krijgen. Je hoeft overigens niet de volle 3 meter in één keer te gebruiken, maar je kunt de strip inkorten tot de gewenste lengte. Wat je overhoudt kun je weer ergens anders gebruiken, maar daarvoor moet je dan nog wel een extra connector kopen. Zoek wel eerst goed op waar je precies moet knippen. Als je de strip een plekje hebt gegeven kan het feest beginnen. De LED lampjes kunnen voor verschillende kleurtjes zorgen, maar je kunt ook gewoon voor neutraal wit licht gaan. Om alles in te stellen krijg je er uiteraard een afstandsbediening bij.

Lidl LED strip

Met audio of bewegingssensor

Handig aan de strip is dat hij is uitgerust met een bewegingssensor, zodat je hem zou kunnen gebruiken als handige verlichting voor als je ‘s nachts nog even naar de wc moet of naar de keuken sluipt voor een midnight snack. Je kunt hem instellen om dan 30 seconden tot 10 min aan te blijven. Je kunt aan de andere kant ook gaan voor een variant met een audio sensor. Deze doet lekker met je mee als je zin hebt in een muziekje en verzorgt je party verlichting op de maat van je tunes.

Lidl LED strip

Vanaf donderdag 4 oktober

Vanaf donderdag 4 oktober is de LED strip te koop bij Lidl voor 14,99 euro. Als je niet kunt wachten, kun je hem ook alvast bestellen via de webshop. Mocht je toevallig ook een slimme speaker in huis hebben, zou je de strip natuurlijk ook nog wat handiger kunnen maken door hem te koppelen aan een slim stopcontact. Dit is wat je over slimme stopcontacten moet weten als je met ze aan de slag wilt.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: LED strip die wel van een feestje houdt
Sluiten