Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: drijvend lounge-eiland

Onlangs kwam Aldi al met een heerlijke air lounger, waarmee je overal neer kunt ploffen om een dutje te doen in de zon. Lidl lijkt dit als een uitdaging te hebben gezien en verhoogt de inzet met een eigen lounger van CRIVIT. Het exemplaar van Lidl is echter een heus lounge-eiland, waarmee je ook op het water je lounge activiteiten uitvoeren.

Lounge-eiland  met zonnescherm

Als je het lounge-eiland ziet, begin je al meteen met dromen over hoe je lekker in het water dobbert met je cocktail. Voordat je echter kunt wegdrijven moet je de twee aparte luchtkamers eerst even opblazen. Daarna kun je gaan liggen en word je beschermd door een afneembaar zonnescherm met een UV-beschermingsfactor van 50+. Als het goed is verander je dan niet langzaam in een rode kreeft.

Llidl lounge eiland

Meer Aldi, Lidl en Action deals? ?

Schrijf je in voor Ontbytes, en ontvang de grootste deals in je inbox!
[revue_subscribe]

Houders voor je cocktails

Op het lounge-eiland is er plek voor twee personen, dus je kunt je nieuwe fling meenemen voor een rustgevend drankje. De glazen kun je kwijt in de twee geïntegreerde drankhouders, zodat het geen bende wordt. Op een gegeven moment heb je natuurlijk ook zin in een kleine duik en als je weer naar boven komt, kun je je vasthouden aan het touw dat rondom het eiland is gespannen. Deze kun je ook gebruiken om er weer op te klimmen.

Lounger lek? Inclusief reparatieset

De lounger is gemaakt van PVC, glasvezel en polyester en is misschien wel wat kwetsbaarder dan die van Aldi. In de lounger van Aldi kun je prikken wat je wilt en er zal niet zoveel gebeuren. Het Lidl lounge-eiland is daar wat gevoeliger voor en zinkt met een prik. Doordat er twee luchtkamers zijn, zink je wel niet meteen helemaal. Het lijkt er wel op dat ze hierop voorbereid zijn, want je krijgt er een reparatieset bij.

Lidl lounge-eiliand

Als je ook op je eigen eiland wilt gaan dobberen, kun je de Lidl lounger bestellen via de webshop voor 79,99 euro. Hij is voor een weekje beschikbaar vanaf 4 juni.

4 juni is toevallig ook de dag dat Apple’s WWDC conferentie begint. Verwacht wordt dat we dan meer te horen krijgen over de iPhone SE 2. Deze zou toch niet met een notch komen en duurder zijn dan de standaard iPhone SE.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: drijvend lounge-eiland
Sluiten