Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 8 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Silvercrest luchtreiniger

Als je aan verontreinigde lucht denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan uitlaatgassen met hun vervuilend effect. Maar ook binnen kan de lucht soms een stuk meer verontreinigd zijn dan je denkt. Zo kunnen dingen als de verf op je muren, schoonmaakmiddelen en andere huishoudelijke producten ook voor luchtvervuiling zorgen. Aldi kan je gelukkig volgende week helpen om de lucht in je huis weer schoon te krijgen met een luchtreiniger van Silvercrest.

Luchtreiniger met HEPA-filter

De luchtreiniger is uitgerust met een HEPA-filter, die fijne deeltjes uit de lucht haalt. Denk bijvoorbeeld aan stof en pollen, waar we juist in de zomer weer veel mee te maken hebben. Als je een pollen allergie hebt, kan zo’n filter een boel schelen. Daarnaast heeft het apparaat ook aan de voorkant een filter, die onder andere de haren van je kat of hond aanpakt.

Lidl Silvercrest luchtreiniger

Drie modi en timer

In totaal zou de luchtreiniger zo’n 99,9 procent van de allergenen in de lucht voor je weghalen. Ook geurtjes en vluchtige stoffen worden aangepakt dankzij een actief koolfilter. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld ammoniak als je aan het schilderen gaat of nicotine voor de rokers. Verder is de luchtkracht 220 m3/u en kun je kiezen uit drie verschillende modi: een turbo-, auto- en slaapmodus. Mocht je het apparaat overigens niet de hele dag aan willen hebben staan, is er ook een timer voor 1, 2, 4, of 8 uur.

Lidl Silvercrest luchtreiniger

Vanaf dinsdag 11 juni

Je kunt de luchtreiniger bij Lidl scoren vanaf volgende week dinsdag voor 99,99 euro om de lucht in je huis te komen reinigen. Daarnaast is het apparaat ook te vinden in de Lidl webshop. Ook Bosch houdt zich bezig met het reinigen van de lucht en zou dat willen doen met alternatieve remschijven voor auto’s met een verbrandingsmotor.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Silvercrest luchtreiniger
Sluiten