Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: maairobot voor een perfect gazon

De lente van 2019 staat eindelijk voor de deur en dat betekent voor veel mensen weer druk bezig gaan in de tuin. En of je er nou wel of geen zin in hebt, het gras moet toch op een gegeven moment gemaaid worden. Mocht je er nou echt geen zin in hebben, kun je ook voor een cheat gaan. Bij Lidl kun je volgende week namelijk een maairobot scoren, die helemaal zelf je gazon onder handen neemt.

Elke dag 600 vierkante meter gazon aanpakken

Je kunt het ding zien als een soort Roomba robotstofzuiger, maar dan voor je gras. De maairobot is uitgerust met een 2,0Ah Samsung accu, die goed zou moeten zijn voor 40 minuten aan werk in de tuin. Maximaal zou de robot per dag zo’n 600 vierkante meter gazon kunnen aanpakken en wanneer de accu leeg is, duurt een uurtje voordat hij weer helemaal opgeladen is. Overigens hoef je je geen zorgen te maken dat het ding ergens midden op het gazon geen power meer heeft. Hij gaat namelijk helemaal zelf weer terug naar het laadstation.

Lidl maairobot

Maairobot met hindernis- en hellingsensor

Om je gazon grondig aan te pakken is het apparaat uitgerust met een 3 messen-systeem en een hindernis- en hellingsensor. De maximale helling die de robot aankan is 27 graden en je kunt de maaihoogte traploos instellen van 20 tot 60 mm. Ook de maaiduur kun je zelf bepalen en qua instellingen kun je gaan voor 4, 6, 8 of 10 uur. Verder krijg je er nog wat extra items bij, zoals een 150 meter begrenzingsdraad, grondpluggen en reservemessen.

Lidl maairobot

Vanaf maandag 18 maart

Je kunt de maairobot scoren in de Lidl webshop voor 499 euro. Het is wel even een uitgave, maar de robot kan je behoorlijk wat bloed zweet en tranen besparen. Officieel is het apparaat vanaf 18 maart beschikbaar, maar je kunt hem nu al bestellen. Een andere robot die je kan helpen met de voorjaarsschoonmaak, is deze AliExpress schoonmaakrobot. Hij pakt geen gras of stoffige vloeren aan, maar kan wel je ramen voor je lappen.

Lidl

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: maairobot voor een perfect gazon
Sluiten