Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 6 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: massagemat voor in de auto

Als je een nieuwe auto koopt, kun je doorgaans voor allerlei extra opties gaan om je leven als automobilist wat makkelijker te maken. Eén van die opties is een heerlijke massagestoel, zodat je onderweg lekker ontspannen kunt zitten. Helaas moet je voor die extra’s echter best wel wat neertellen en kiezen veel mensen daarom toch maar voor een basismodel. Mocht je toch ook graag gemasseerd worden in de auto, kun je voor een zachter prijsje naar Lidl gaan. Deze week kun je daar namelijk een massagemat scoren voor in de auto.

Massage in elke auto

Bij het woord massagemat denk je misschien aan een soort matje dat vibreert, maar het model van Lidl komt in de vorm van een autostoel en doet wat meer dan alleen een beetje vibreren. Er zijn vijf verschillende massageprogramma’s, die je kunt selecteren met de afstandsbediening. Deze zit met een kabel vast aan de massagemat, zodat hij niet per ongeluk onder je stoel verdwijnt tijdens het rijden. Ook de massagemat zelf blijft op zijn plek zitten, dankzij de antislipbevestiging met elastische houders.

Lidl massage

Warmtefunctie

Op het apparaat zitten zes massagegebieden, die je nek, schouders, rug en zelfs dijbenen onder handen nemen. Dat laatste zorgt er onder andere voor dat je geen stijve benen krijgt als je lange afstanden moet afleggen. Verder kun je het ding ook gebruiken om lekker warm te blijven. De mat heeft namelijk ook een warmtefunctie, zodat je al helemaal behaaglijk in de auto zit.

Lidl massagemat

Vanaf donderdag 10 januari

Je kunt de massagemat bij Lidl scoren vanaf donderdag 10 januari voor 24,95 euro. Natuurlijk kun je ook aan je passagiers denken en meteen een extra mat erbij nemen. Het massage apparaat is ook online te bestellen via de Lidl webshop, maar zoals gebruikelijk krijg je hem pas vanaf de dag van de aanbieding. Mocht je nou geen zin hebben in een massage tijdens het rijden, kun je het ding natuurlijk ook gewoon gebruiken op je bureaustoel of op de bank.

Een massage is iets dat je lichaam erg fijn lijkt te vinden. Het zorgt ervoor dat de bloedcirculatie verbetert, wat er weer voor zorgt dat allerlei kwaaltjes kunnen verdwijnen. Voor elk deel van je lichaam lijkt er wel iets van een massage apparaat te bestaan en de Eye Massager v2.0 is weer speciaal voor je ogen bedoeld. Hij zou je ogen helpen om weer bij te komen en volgens sommige mensen zou een oogmassage zelfs ook een beetje kunnen helpen om wat scherper te zien.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: massagemat voor in de auto
Sluiten