Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 11 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: prijswinnend matras

Hoewel Lidl door sommigen wordt gezien als een winkel met producten van een lagere kwaliteit, blijkt de supermarkt soms juist de beste producten te verkopen. Zo is hun MERADISO koudschuim matras H3 in juni door de consumentenbond niet alleen uitgeroepen tot het “Best Getest”, maar door de relatief lage prijs blijkt hij ook nog eens de “Beste Koop” te zijn.

Vijftienhonderd euro matrassen verslagen

In de test van de Consumentenbond werd niet alleen gekeken naar voordelige matrassen, maar naar de volledige markt. Er deden dus ook verschillende redelijk dure matrassen mee van wel meer dan 1.500 euro. Deze bleken echter niet op te kunnen botsen tegen het exemplaar van Lidl en verloren de strijd.

Lidl MERADISO matras

Zeven verschillende comfortzones

Het bewuste MERADISO matras heeft een massieve kern van koudschuim en is uitgerust met zeven verschillende comfortzones om je lichaam optimaal te kunnen ondersteunen. Zo zorgt de zachte schouderzone er bijvoorbeeld voor dat je comfortabel op je zij kunt slapen. De klimaatband in het midden zorgt er weer voor dat de ventilatie en vochtregulatie optimaal worden geregeld en komt in de kleuren wit of blauw.

 

Matras moet ook gereinigd worden

Verder krijg je er een afneembare hoes bij, die je op 60 graden kunt wassen. Hoewel veel mensen dat nooit doen, is het toch een goed iedee om je matras om de zoveel tijd ook schoon te maken en niet alleen de lakens. Een stoomreiniger kan wonderen doen en alle verzamelde bacteriën weer aanpakken. Overigens staat H3 bij de beschrijving voor de hardheidsgraad. H3 geeft aan dat het matras geschikt zou zijn voor een lichaamsgewicht van 80 tot 100 kg.

Bestellen via Lidl webshop

Het matras dat door de consumentenbond is getest is een eenpersoons model van 90 cm x 200 cm met een prijskaartje van 99 euro. Hetzelfde matras is echter ook beschikbaar in grotere maten in de Lidl webshop. Dus als je er klaar mee bent om elke avond slecht te slapen en daardoor chronisch met een slaaptekort rond te lopen, is het misschien tijd voor een nieuw matras.

Bose strijdt overigens op een heel andere manier tegen slaapgebrek. Zij ontwikkelden de Sleepbuds, welke slaapverwekkend geluid produceren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!