Niet alleen eten en gadgets: de Lidl biedt mooie én betaalbare meubels

Elke week maken wij een selectie van de coolste gadgets van de Lidl, Aldi en Action. De Lidl biedt echter niet alleen maar gadgets en lekker eten. De redactie van Roomed deed een mooie vondst: de woonafdeling van de Lidl. Ja, dat lees je goed: de voordelige supermarkt verkoopt ook meubels. Mooie Scandinavische items voor een nóg mooiere prijs.

Had jij ooit kunnen raden dat de meubels op onderstaande foto’s van de Lidl komen?

Zonder de Lidl al te veel de hemel in te prijzen is de Duitse supermarktketen gewoon goed bezig. Veel groenten zijn biologisch en je loopt met een volle winkelwagen voor een bescheiden prijskaart naar buiten. Dat geldt dus ook voor de meubelcollectie.

Fraaie, Scandinavische items voor het fijne prijskaartje waar de supermarkt om bekend staat. Zo kost het dressoir nog geen 50 euro en zijn de witte kuipstoeltjes zo’n 35 euro per stuk. Whait, what? Man, wat een budgettopper dit! Of een tafellamp, verkrijgbaar in drie kleuren: 12,99 euro.

Lidl meubels
Lidl meubelcollectie

Of wat dacht je van deze inklapbare vlinderstoel van beukenhout voor 59,99 euro?

Dit simpele bijzettafeltje t.w.v. 12,99 euro is niet alleen goedkoop, maar ook veelzijdig. Zet er een aantal plantjes op, style het af met een vaas of gebruik het als salontafel. Lees hier hoe je meerdere koffietafels met elkaar kunt combineren voor een speelse zithoek.

Lidl meubels

Het assortiment van de Lidl-brown-bag-winkel, met onder andere de Livarno Living-collectie, bestaat verder ook nog uit vloerkleden, badkamermeubels én woonaccessoires (en meer). Ben jij net zo enthousiast en verrast als ons? Check de gehele collectie hier. En houdt dus elke week ons overzicht met de beste gadgets van de Lidl, Aldi en Action in de gaten.

Dit artikel verscheen als eerste op Roomed.nl.

Reageer op artikel:
Niet alleen eten en gadgets: de Lidl biedt mooie én betaalbare meubels
Sluiten