Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 31 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: multifunctioneel matras

De zomer is de tijd van veel feestjes in de tuin, wat voor veel mensen betekent dat er opeens een stuk meer mensen over de vloer komen. Vaak komen daar ook zomerse cocktails en biertjes bij kijken en het kan voorkomen dat gasten daardoor een nachtje bij je moeten blijven slapen. Uiteraard heb je geen tientallen bedden tot je beschikking, maar Lidl heeft deze week wel een erg handig multifunctioneel matras in de aanbieding dat mogelijk precies is wat je nodig hebt.

Eenpersoons of tweepersoons slaapplek?

Wat kan er dan precies multifunctioneel zijn aan een matras? Doorgaans kun je er alleen op liggen en verandert hij niet van vorm. Het matras van Lidl transformeert echter van een eenpersoons matras naar één voor twee personen. Hij bestaat uit verschillende onderdelen met een schuimstofkern, waarop je comfortabel zou moeten kunnen liggen. De verschillende stukken kun je regelen als tweepersoons liggedeelte of een wat dikker eenpersoons bedje. Met klittenband wordt ervoor gezorgd dat die losse delen ook daadwerkelijk bij elkaar blijven.

Lidl multifunctioneel matras

Van matras naar bankje

Je hoeft echter niet perse een slaapplek te creëren met de losse vlakken. Je kunt ze namelijk ook allemaal opstapelen, waardoor je er opeens een extra zitgedeelte bij hebt. Als je dus stoelen te kort komt, kun je er gewoon een extra exemplaar creëren. Als het feestje weer voorbij is en de logés weer naar huis zijn, kun je de hoezen er gewoon afhalen en wassen. Zo staan ze schoon en wel weer paraat voor de volgende keer.

Vanaf donderdag 2 augustus

Vanaf donderdag 2 augustus is het 3-in-1 matras te koop bij Lidl voor 59,99 euro en hebben je gasten voortaan altijd een slaapplek. Voor jezelf zou je echter moeten gaan voor Lidl’s MERADISO koudschuim matras. Deze is niet alleen uitgeroepen tot “Best Getest” door de Consumentenbond, maar blijkt ook nog eens de “Beste Koop” te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!