Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 15 dec 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele partyspeaker

We zijn nu al halverwege de absolute feestmaand der maanden en de de Sint is vrolijk langs geweest bij behoorlijk wat huizen, terwijl de eerste kerstfeestjes zelfs al achter de rug zijn. Het is voornamelijk een maand van veel eten, maar na dat eten verplaatst het feest zich naar de dansvloer. En om dat laatste te regelen, kun je bij Lidl volgende week gaan aankloppen voor een multifunctionele partyspeaker.

Bluetooth partyspeaker met Super Bass

Om de zoveel tijd komen die partyspeakers weer voorbij, want ze zijn natuurlijk ook perfect om het festivalgevoel naar boven te halen in de zomer. Maar ook zo aan het einde van het jaar zijn het de perfecte dingen voor een alles-in-één oplossing voor tijdens je feestje. Uiteraard verzorgt het apparaat muziek en die kun je via Bluetooth, USB-A of de goede oude headphone jack aan de partyspeaker voeren of je kunt ook gewoon gaan voor de radio. De Super Bass functie zorg ervoor dat je tunes worden afgemaakt met een lekkere diepe bas en met de equalizer kun je net nog die cherry on top verzorgen door te gaan voor een flat, pop, klassiek, jazz of rock voorinstelling.

Lidl partyspeaker

Verlichting en karaoke

Naast muziek heb je op een feestje natuurlijk ook party licht nodig en ook dat kan de partyspeaker voor je verzorgen. Hij is namelijk uitgerust met LED-lampjes, die allerlei verschillende kunstjes voor je kunnen uitvoeren. Er zijn namelijk verschillende modussen om uit te kiezen, zoals continu, knipperend en kleurwissel. Als laatste is het ding ook een karaoke machine en kun je met de bijgeleverde microfoon meteen je zangkunsten laten horen. Dankzij de 4.000mAh batterij zou de speaker het zo’n 10 uur vol moeten houden, dus ook als er geen stopcontact in de buurt is, kun je uit je dak gaan.

Lidl partyspeaker

Vanaf maandag 17 december

Je kunt de partyspeaker bij Lidl scoren vanaf maandag 17 december voor 99,99 euro en dan heb je al een boel geregeld voor je feestje. Het is een online aanbieding, wat betekent dat je hem ook nu al kunt bestellen. Je moet zoals altijd wel wachten tot de dag van de aanbieding, voordat hij bij je wordt afgeleverd.

Dan heeft Bill Gates nog een tip voor je voor de feestdagen. Je zou namelijk van de man absoluut deze vijf boeken moeten lezen tijdens de feestdagen en natuurlijk kun je ze ook meteen als cadeautjes inzetten.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele partyspeaker
Sluiten