Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 14 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: 2-in-1 smoothie maker

Je kunt de ochtend beginnen met een kopje koffie en hoewel een lekkere bak je ochtend een geweldige boost kan geven, blijft het helaas toch niet het meest gezonde drankje dat je zou kunnen kiezen. Daarom kan het verstandig zijn om je koffie misschien om de zoveel tijd te vervangen met een heerlijke smoothie. Ook daar krijg je een boost van en om je op weg te helpen, kun je volgende week meteen een multifunctionele smoothie maker scoren bij Lidl.

Blender en citruspers

Het gaat om een compacte smoothie maker met zuignappen aan de onderkant, zodat het apparaat stabiel blijft staan en je niet eindigt met je smoothie rondgeslingerd door de keuken. Als eerste heeft de smoothie maker een blender functie, zodat je bijvoorbeeld dingen als bananen en aarbeien in kleine stukjes kunt hakken. Daarnaast krijg je er ook nog een citruspers-opzetstuk bij voor als je bijvoorbeeld sinaasappels of wat limoen wilt toevoegen. Uiteraard zou je deze ook in de blender kunnen gooien, maar als je geen zin hebt in vruchtvlees is de citruspers ideaal.

Lidl smoothie maker

Smoothies meteen meenemen

Wanneer je klaar bent met het mixen van je smoothie, kun je hem al meteen opdrinken. Je hoeft niet moeilijk te doen met het overschenken naar een beker, want je maakt je smoothie meteen in een beker. Bij het apparaat krijg je twee bekers meegeleverd van 400 ml en 600 ml, wat je weer tijd bespaart. Je kunt de bekers zelfs makkelijk ook met je meenemen naar het werk, dankzij het deksel dat je er ook bij krijgt. Verder kun je alle onderdelen, behalve natuurlijk de motor, in de afwasmachine gooien.

Lidl smoothie maker

Vanaf 18 februari

Je kunt de smoothie-maker scoren bij Lidl vanaf maandag 18 februari voor 19,99 euro. Normaal gesproken kost hij 24,99 euro, dus je hebt ook meteen een leuke korting te pakken. Helaas kun je hem niet in de online shop scoren, want daar zou hij al uitverkocht zijn. Uiteraard heeft Lidl veel meer leuke aanbiedingen voor je deze week en om je tijd te besparen, hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: 2-in-1 smoothie maker
Sluiten