Ilona Braam
Ilona Braam Home 14 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: multifunctionele stofzuiger

Het is soms best verbazingwekkend hoe snel stof zich weer weet te verzamelen, nadat je eindelijk eens hebt gestofzuigd. Soms zou je zelfs denken dat stof gewoon uit het niets ontstaat. Gelukkig maakt een stofzuiger snel korte metten met ontstaand stof en sommige exemplaren, zoals de Roomba, doen dat zelfs automatisch. Lidl heeft volgende week ook een interessante stofzuiger in de aanbieding. Niet alleen kan het stof voor je opzuigen, maar hij kan ook natte viezigheid voor je opzuigen en zelfs ook nog blazen.

Zowel droog als nat opzuigen

Het klinkt alsof je met de Lidl stofzuiger wel elk probleem in de wereld zou kunnen oplossing. Ok misschien niet helemaal, maar in ieder geval wel in en rondom je huis. Met een vermogen van 1.500 watt heeft het apparaat in no-time je huis stofvrij en zelfs je werkplaats zou binnen een mum van tijd weer schoon moeten zijn na een zaagpartij. Als je nattigheid hebt laten omvallen of wanneer het waterniveau weer eens stijgt en je kelder onderloopt, kan de multifunctionele stofzuiger je ook een handje helpen. Hiervoor is er een watertank van 30 liter.  Zelfs de bladeren in de tuin moeten het eraan geloven en worden zonder pardon uit de weg geblazen.

Lidl multifunctionele stofzuiger

Stofzuiger als powerbank

Om in de tuin te komen met het apparaat, heb je waarschijnlijk niet eens een verlengsnoer nodig. Het draad is namelijk 6 meter lang en de slang maar liefst 3 meter. Daarnaast heb je ook nog een telescopische zuigbuis, die je in lengte kunt verstellen. Het apparaat komt met verschillende mondstukken en wisselfilters om je variërende klusjes uit te voeren. Ook krijg je er zelfs een powertool slang bij van 1 meter om te kunnen klussen. Zoals je ziet, maakten we geen grapje toen we zeiden dat de stofzuiger multifunctioneel is. Als laatste kun je hem ook nog gebruiken als een powerbank en andere elektrische apparaten erop aansluiten om ze van energie te voorzien.

Vanaf maandag 16 juli

Zo’n apparaat moet je natuurlijk gewoon in huis halen en dat kan vanaf maandag 16 juli. Dan is de multifunctionele stofzuiger namelijk te koop bij Lidl voor 89,99 euro. Mocht je af en toe toch een beetje lui zijn, kun je stiekem natuurlijk ook nog een robotstofzuiger achter de hand houden. iRobot heeft onlangs maar liefst drie nieuwe Roomba stofzuigers onthuld die je huis zelf schoonmaken en ook nog eens luisteren naar Google Assistant en Alexa.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: multifunctionele stofzuiger
Sluiten