Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 14 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: 2-in-1 stoomreiniger

We weten allemaal dat we om de zoveel tijd moeten stofzuigen om alles fris en fruitig te houden. Toch zorgt stofzuigen alleen er helaas niet voor dat microscopisch beestjes uit de weg worden geruimd. Daarom is het verstandig om af en toe ook even met een stoomreiniger aan de slag te gaan. Door de stoom worden de beestjes meteen ook aangepakt en als je nog op zoek bent naar een stoomreiniger kun je een extra handig model bij Lidl scoren.

Binnen 30 seconden gebruiksklaar

De stoomreiniger ziet eruit zoals je zou verwachten. Het lijkt een beetje op een steelstozuiger, maar aan de onderkant vindt je een wat groter component met daaronder een doekje. Hieruit komt de stoom, zodat je je vloer grondig kunt reinigen. De stoomkracht is traploos instelbaar en als we Lidl mogen geloven zou het apparaat al binnen 30 seconden klaar zijn voor actie.

Lidl stoomreiniger

Multifunctionele stoomreiniger

Wat de stoomreiniger extra handig maakt, is dat het een geïntegreerde stoomeenheid heeft die je eruit kunt halen. Zie het als de kruimeldief die je uit veel steelstofzuigers kunt halen. Met deze kleine unit kun je bijvoorbeeld makkelijker je kussens of je badkuip stomen dan met het hele apparaat. Verder heeft het reservoir ruimte voor 350 ml aan water en krijg je een reeks aan accessoires erbij, zoals verschillende opzetstukken en twee microvezel hoezen.

Lidl stoomreiniger

Online bestellen

Je vindt de stoomreiniger in de Lidl webshop en voor 34,99 euro kun je het apparaat in huis halen. Overigens is niet alleen stoom perfect in de strijd tegen bacteriën, maar ook UV-licht rekent genadeloos met ze af. Zo is deze UV-lamp bijvoorbeeld perfect om in de keuken op te hangen boven je aanrecht en zorgt hij ervoor dat je in ieder geval hygiënisch kunt kokkerellen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: 2-in-1 stoomreiniger
Sluiten