Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele thermometer

Zoals we weten hoort ons lichaam een bepaalde temperatuur te hebben, zodat alle organen goed blijven werken. Als die temperatuur te hoog wordt, kan dat best gevaarlijk zijn en vooral bij baby’s moet je daar extra goed op letten. Om dat te kunnen doen heeft Lidl deze week een handige en multifunctionele thermometer in de aanbieding.

Thermometer voor oor en voorhoofd

Met de thermometer kun je nauwkeurig de lichaamstemperatuur meten via het oor, maar ook via het voorhoofd. Dat laatste is bijvoorbeeld handig wanneer je de temperatuur van een slapende baby wilt meten, die je absoluut niet wilt wakker maken. Het meetbereik van het apparaatje is 34 tot 43 graden en als je 43 graden meet, weet je dat het goed mis is.

Lidl multifunctionele thermometer

Optisch koortsalarm

De temperatuur kun je aflezen op het kleine display, maar om je nog wat extra te helpen heeft de thermometer ook nog een optisch koortsalarm in de vorm van een gekleure ring. Wanneer je met het ding aan de slag gaat en de ring kleurt groen, dan is alles in orde. Maar als je rood krijgt, betekent het dat je actie moet ondernemen en dat de temperatuur 38 graden of hoger is.

Dertig geheugenplaatsen

Verder kun je de thermometer natuurlijk ook gebruiken om van andere dingen de temperatuur te meten. Zo kun je ook meten hoe heet objecten of vloeistoffen zijn. Opgewarmde melk voor je baby wil je bijvoorbeeld ook niet te heet hebben en met het apparaat kun je snel even checken of de temperatuur ok is. Mocht je bepaalde metingen willen opslaan, is dat ook mogelijk. Het apparaatje heeft dertig geheugenplaatsen voor je om gegevens te bewaren.

Nu te scoren bij Lidl

De multifunctionele thermometer is deze week te scoren bij Lidl voor 14,99 euro. Ook vind je het apparaat in de Lidl webshop, als je even geen zin hebt om naar de supermarkt te gaan. Zoals gezegd kun je de thermometer ook gebruiken om de temperatuur van vloeistoffen te meten, maar als je dat maar niks vindt kun je ook voor de Ember Mug gaan. Dit kopje zorgt ervoor dat je je koffie en thee altijd op je juiste temperatuur drinkt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele thermometer
Sluiten