Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: overzichtelijk navigatiesysteem

Veel mensen gebruiken onderweg hun smartphone als navigatiesysteem met bijvoorbeeld de Maps app van Google of Apple. Sommige mensen vinden het echter fijner om een apart navigatiesysteem te gebruiken. Als je onder de laatste groep valt, heeft Lidl de aankomende week misschien wel precies wat je nodig hebt. Ze hebben namelijk een Garmin Drive navigatiesysteem in de aanbieding.

Maps app niet altijd handig onderweg

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor een apart navigatiesysteem kiezen. Als je bijvoorbeeld onderweg (handsfree) wilt kunnen bellen, kan dat de Maps app verstoren waardoor je de kaart niet meer ziet. Ook is de app behoorlijk zwaar voor je smartphonebatterij en niet iedereen heeft zin om constant met een oplaadkabel rond te lopen/rijden.

Lidl navigatiesysteem

Levenslange kaartupdates

Het Garmin Drive navigatiesysteem komt met een 5 inch display, waarop je overzichtelijk kunt zien waar je precies heen moet. Op het apparaat zitten voorgeïnstalleerde gedetailleerde kaarten van 46 Europese landen. Uiteraard verandert er soms eens wat en daarom krijg je er ook gratis levenslange kaartupdates bij.

Lidl navigatiesysteem

Navigatiesysteem met waarschuwingen

Verder krijg je ook realtime verkeersinformatie en word je gewaarschuwd voor onder andere gevaarlijke bochten en flitspalen. Daarnaast krijg je onder andere ook te zien wat de maximumsnelheid is. En dat is vooral best handig, omdat het niet overal even duidelijk is hoe hard je mag rijden en je geen zin hebt om terug te komen van vakantie om vervolgens met allerlei boetes geconfronteerd te worden.

Lidl navigatiesysteem

Vanaf maandag 29 oktober

Vanaf maandag 29 oktober is het navigatiesysteem beschikbaar in de Lidl webshop voor 99,99 euro. Je kunt hem ook alvast bestellen als je geen zin hebt om tot morgen te wachten. Je krijgt er overigens ook een houder met een zuignap bij samen met twee oplaadkabels voor in de auto of voor een normaal stopcontact.

Mocht je nou toch liever met Google Maps aan de gang gaan, is het handig dat de app je tegenwoordig nu ook realtime vertelt waar je bus of trein staat.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: overzichtelijk navigatiesysteem
Sluiten