Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 1 aug 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Bluetooth gadget voor muziek (en podcast) liefhebbers

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 30 week is dat een Bluetooth hoofdtelefoon van Aldi.

Kleine in-ear oordopjes of grote Bluetooth hoofdtelefoon?

In week 30 kun je bij Aldi terecht voor een set Bluetooth oordopje en voor deze on-ear Bluetooth hoofdtelefoon. Deze laatste is minder makkelijk mee te nemen op reis en tijdens een commute, maar heeft andere voordelen. Zo is het erg onwaarschijnlijk dat je deze on-ear hoofdtelefoon kwijt raakt terwijl hij op je hoofd zit. Dat kun je niet zeggen van kleine Bluetooth in-ear oordopjes als Apple’s AirPods.

Een ander voordeel van deze grote doppen? Ze houden je oren warm. Daar heb je tijdens warme zomerdagen niets aan (dan wordt het een zweterige plakkerige bende), maar je bent deze on-ear hoofdtelefoon dankbaar tijdens een strenge Nederlandse winter.

Bluetooth hoofdtelefoon Aldi
Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Bluetooth hoofdtelefoon

De Bluetooth hoofdtelefoon die je deze week bij Aldi kunt scoren is een solide gadget. Zo heeft de hoofdtelefoon bijvoorbeeld een afspeeltijd tot 40 uur. Al hangt dit natuurlijk onder andere af van het volume waarin je naar muziek of een podcast luistert. Is de accu van de hoofdtelefoon leeg? Dan laadt hij in 5 minuten weer genoeg op voor 4 uur luisterplezier.

Wat verder opvalt aan deze hoofdtelefoon is de hybride actieve noise cancelling-functie. Dit maakt de hoofdtelefoon ook een goede compagnon tijdens een dag (thuis)werken.

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 30 voor je op een rij, waaronder een wekker met ingebouwde QI-oplader, een opblaasbare jacuzzi, budget e-bike en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Bluetooth gadget voor muziek (en podcast) liefhebbers
Sluiten