Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 2 december 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: opblaasbare jacuzzi

Wanneer het buiten zo koud is, is het extra lekker om je te nestelen op een warm plekje. Dat kan op de bank zijn met een huispak gemaakt van fleece of lekker in bed met een elektrische deken. Lidl geeft je nog een derde optie in de vorm van een heerlijke jacuzzi. Hiermee kun je zelfs buiten de kou trotseren en een warm plekje creëren, terwijl je het natuurlijk niet kan laten om een fles champagne mee te nemen.

Jacuzzi voor vier personen

Het gaat om een opblaasbare jacuzzi, die je na je jacuzzi party makkelijk weer ergens op kunt bergen. Voor het opblazen heb je zelfs geen eigen pomp nodig, want het ding is uitgerust met een ingebouwde pomp om het opzetten eenvoudiger te maken. Je hoeft natuurlijk niet in je eentje te chillen, want de jacuzzi is groot genoeg om nog een paar extra vrienden te huizen. De doorsnede is 180 cm, terwijl het “badje” 70 cm diep is. In principe zou je makkelijk met in totaal vier mensen kunnen genieten van de warme bubbels.

Lidl jacuzzi

360 graden bubblejets

Deze bubbles worden gegenereerd door 118 bubblejets, die rondom de hele wand zijn geïnstalleerd. Hierdoor kun je uit je dak gaan met 360 graden bubbels. Omdat niet iedereen dezelfde temperatuur even fijn vindt, kun je deze instellen tot maximaal 42 graden. Als je er ijskoud water in stopt, duurt het echter wel even voordat de gewenste temperatuur is bereikt als je voor 42 graden gaat. De jacuzzi verwarmt namelijk tussen de 1,5 en 2 graden per uur.

Lidl jacuzzi

Filter voor schoon water

Als je lekker lang blijft bubbelen met je vrienden, hoef je niet bang te zijn dat het water op een gegeven moment ultiem smerig is. De meegeleverde externe pomp is namelijk uitgerust met een filter en zorgt ervoor dat het water schoon blijft. Verder is er ook nog een handige afstandsbediening, waarmee je onder andere de bubbels, de temperatuur en een timer kunt regelen.

Bubbelen in de Lidl webshop

De opblaasbare jacuzzi kun je bestellen in de Lidl webshop voor 289 euro. Dat is best een mooie prijs voor een jacuzzi en je kunt hem met oud en nieuw meteen inzetten om het nieuwe jaar al bubbelend in te gaan. Uiteraard hoort bij oud en nieuw ook vuurwerk, maar helaas vinden de meeste huisdieren dat weer wat minder. Als ook jouw kat of hond zich een ongeluk schrikt van al die knallen, is dit wat je kunt doen om zijn leed te verzachten.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: opblaasbare jacuzzi
Sluiten