Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: automatische pastamachine

Niet alleen Italianen zijn dol op pasta, maar de meeste mensen zullen waarschijnlijk wel een favoriet pasta-gerecht hebben. Pasta komt dan ook in allerlei verschillende vormen en tegenwoordig zijn er zelfs ook glutenvrije varianten voor mensen meten een gluten intolerantie. Doorgaans gebruiken mensen thuis gedroogde pasta, maar als je er echt voor wilt gaan, heb je natuurlijk verse pasta nodig. En vanaf volgende week kun je die lekker zelf maken met de pastamachine, die Lidl dan te koop heeft.

Drie-in-één pastamachine

Nu denk je misschien aan die kookshows, waarin mensen ook zelf pasta maken en het er niet bepaald makkelijk uitziet. Met de pastamachine van Lidl hoef je je echter niet zo’n zorgen te maken dat je enorm gaat klungelen. Het is namelijk een 3-in-1  machine, die ook het voorbereiden, kneden en mengen van het pastadeeg van je overneemt. Dat voorbereiden gebeurt zelfs volledig automatisch en is binnen tien minuten gepiept.

Lidl pastamachine

Voor verschillende soorten pasta

Het apparaat is geschikt voor het maken van een portie pasta van 300 tot 600 gram per keer. Dat zou genoeg moeten zijn voor zo’n twee tot vijf personen, aangezien je voor een hoofdgerecht doorgaans 125 gram ongekookte  pasta moet rekenen. Overigens kun je meer doen met het apparaat dan alleen spaghetti maken en kun je onder andere ook aan de slag met parpardelle, vermicelli, tagliatelle en fettuccine.

Vanaf maandag 21 januari

Je kunt de pastamachine bij Lidl scoren vanaf maandag 21 januari om voortaan zelf aan de slag te gaan met verse pasta. Het apparaat komt met een prijskaartje van 169 euro en is een web-only aanbieding. Reken er alleen wel op dat je pasta iets anders gaat smaken dan de gedroogde kant en klare variant uit de supermarkt. Het zou echter wel een stuk lekkerder moeten zijn en je kunt natuurlijk ook lekker gaan experimenteren.

En als je vervolgens kokend water moet hebben om je verse pasta in klaar te maken, hoef je dankzij de BoilingBeeper nooit meer vol ongeduld bij je pan te wachten om te checken of het water al kookt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: automatische pastamachine
Sluiten