Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 9 sep 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: perslucht-slagschroevendraaier

Over twee weken is het officieel herfst en gaan veel mensen aan de slag in en rondom het huis. De herfst is namelijk ideaal om te gaan klussen. In de tuin is het de tijd om je plantjes te verplanten, aangezien de grond lekker vochtig is maar nog wel warm van de zomer. Ook in huis wordt er volop geklust om het huis bijvoorbeeld winterklaar te krijgen of in top conditie voor het nieuwe jaar. Lidl helpt je deze week met een groot deel van je schroefwerk en heeft een handige perslucht slagschroevendraaier in de aanbieding.

Slagschroevendraaier vs boor/-schroefmachine

Al je klusjes hebt waarvoor je kleine schroeven gebruikt en waar er fijn en nauwkeurig werk aan te pas komt, is een boor/-schroefmachine ideaal. Deze levert de benodigde kracht vanuit de motor en is behoorlijk breed inzetbaar en te gebruiken met onder andere metaalboren, cilindrische houtboren, speedboren en schroefbits.  Als je echter te maken hebt met grote, brede schroeven en wat robuuster werk moet verrichten, is een slagschroevendraaier je vriend. Deze heeft een slagkop die voor de benodigde kracht zorgt, wat ervoor zorgt dat de  motor niet overbelast raakt als je er wat te hard tegenaan gaat. De slagkop zorgt er ook voor dat het jou nauwelijks kracht kost om bezig te zijn, wat het ding ideaal maakt om bijvoorbeeld om een hoek even iets vast te schroeven.

Lidl perslucht slagschroevendraaier

Aandrijving door lucht

Bijzonder aan de slagschroevendraaier van Lidl is dat hij werkt door middel van aandrijving door lucht. De opgebouwde luchtdruk zorgt ervoor dat het apparaat power krijgt en zijn werk verricht. De werkdruk is maximaal 6,3 bar en het draaimoment maximaal 310 Nm. De perslucht slagschroevendraaier heeft verder een 4-traps instelbaar slagvermogen en komt met een robuuste aluminium gietwerkbehuizing met stootbescherming en een hoogwaardige poedercoating.

Vanaf maandag 10 september

Vanaf morgen ligt de perslucht slagschroevendraaier bij Lidl te koop voor 29,99 euro. Je krijgt er meteen ook 10 steeksleutels, een verlengingsopzetstuk, een inbussleutel, een steeknippel van 6,35 mm en een flesje persluchtolie bij. Mocht je veel te klussen hebben, verkoopt Lidl ook meteen een compressor voor 99,99 euro.

Wat je misschien ook goed kunt gebruiken tijdens het klussen is dit koffiezetapparaat van het merk Makita. Hij gebruikt dezelfde accu als de verschillende tools van het merk.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: perslucht-slagschroevendraaier
Sluiten