Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 9 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: pizza bakset voor vier pizza’s

De pizza is één van de meest geliefde gerechten op aarde. Het woord  zou zelfs gevonden zijn op documentatie van meer dan duizend jaar geleden en inmiddels is de eerste pizza ook al in de ruimte bezorgd. Je kunt de lekkernij makkelijk bestellen, maar het is een stuk goedkoper om voor diepvriespizza te gaan of om je pizza gewoon zelf te maken. Helaas is het probleem daar weer mee dat alle pizza’s voor jou en je vrienden doorgaans niet tegelijkertijd in de oven kunnen. Lidl kan je daar echter mee helpen met een handige bakset.

Vier pizza’s tegelijkertijd

De bakset bestaat uit een rekje met vier etages, zodat je tegelijkertijd vier pizza’s in de oven zou kunnen bakken. Je krijgt er meteen ook vier bakplaten bij, want anders zou je alsnog een probleem hebben. Omdat de bakplaten niet helemaal op elkaar zitten in het rek, zou alles in principe in een heteluchtoven rond dezelfde tijd klaar moeten zijn. Maar als je geen heteluchtoven hebt, zul je waarschijnlijk je pizza’s moeten roteren in het rek of de bovenste er wat eerder uithalen.

Lidl pizza bakset

Makkelijk schoon en op te bergen

De bakplaten hebben een diameter van 28,5 cm en zijn uitgerust met een antiaanbaklaag, zodat je ze later weer makkelijk schoon krijgt. Het rekje kun je na het bakken makkelijk opbergen, aangezien het ding inklapbaar is. En om ervoor te zorgen dat je het niet onopzettelijk opent, heeft het ding veilige borgclips die het rekje in bedwang houden. Verder is het rekje bestand tegen een maximale temperatuur van 230 graden en is dat dus ook de maximum temperatuur waarop je je pizza kunt bakken.

Lidl pizza bakset

Vanaf donderdag 13 juni

Je kunt de pizza bakset bij Lidl scoren vanaf donderdag 13 juni voor 9,99 euro. Als je meer dan drie vrienden langs hebt, zul je helaas alsnog je pizza’s in meerdere ladingen moeten bakken. Maar het scheelt dat je met de set in ieder geval al vier tegelijkertijd in de oven kwijt kunt. Uiteraard moet je je pizza na het bakken in slices zien te krijgen, en verrassend genoeg kan BB-8 je daar perfect mee helpen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: pizza bakset voor vier pizza’s
Sluiten