Action en Aldi superaanbieding van de week: plafondlamp met sterrenhemel

Als het buiten lekker warm is, kan het heerlijk zijn om ‘s avonds buiten te liggen en naar de sterrenhemel te staren. Het is rustgevend en veel mensen voelen zich op zo’n moment wat meer één met de natuur. Maar helaas is het buiten niet altijd warm en in de winter is het zeker niet aangenaam om buiten te gaan liggen. Lidl heeft volgende week gelukkig wel de next-best-thing voor je. Namelijk een LED-plafondlamp die de sterrenhemel gewoon binnen nadoet.

Plafondlamp met gaatjes

In eerste instantie lijkt het op een simpele plafondlamp, waar niet al te veel spannends mee aan de hand is. Maar als je het ding wat aandachtiger bekijkt, begrijp je dat er meer aan de hand is. Je ziet dan namelijk dat de lamp is bedekt met allerlei kleine stipjes om het licht door te laten, zodat het sterrenhemel-effect ontstaat. Het is een perfecte manier om je in huis in één klap “buiten” te wanen, zonder dat je hoeft te priegelen met honderden lichtgevende stickers.

Lidl plafondlamp

Helderheid en temperatuur instellen

Verder krijg je bij de plafondlamp nog een afstandsbediening met verschillende handige opties. Zo kun je het licht dimmen of juist feller maken. Daarnaast is het ook mogelijk om de temperatuur van het licht te veranderen, zodat het koeler of juist warmer wordt. Ook aan een timer is gedacht en je kunt de lamp zelfs ook nog gebruiken als nachtlampje.

Vanaf maandag 14 januari

Je kunt je persoonlijke sterrenhemel lamp bij Lidl scoren vanaf maandag 14 januari voor 39,99 euro. Er zijn twee verschillende modellen om uit te kiezen, die je net een wat andere sterrenhemel geven. Iets waardoor je misschien de kou zou kunnen trotseren om toch voor de echte hemel te gaan, is deze bubbeltent. Hij is transparant, zodat je je bijna voelt alsof je in een zeepbel bent.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: plafondlamp met sterrenhemel
Sluiten