Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 10 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: powerbank met Smart Fast Charge

We lopen tegenwoordig constant rond met allerlei apparaten om het leven sneller, efficiënter en makkelijker te maken. Al die apparaten hebben echter power nodig en om de zoveel tijd heb je dan ook te maken met een lege batterij. Gelukkig is er een extra apparaat waar je mee kunt rondlopen om dat probleem op te lossen. We hebben het uiteraard over een powerbank en Lidl heeft op het moment een krachtig exemplaar voor je in de aanbieding, dat je devices extra snel weer vol heeft.

10.000mAh powerbank

Het gaat om een powerbank van het Lidl huismerk Silvercrest en de batterij heeft een capaciteit van 10.000mAh. Dat is ruim voldoende om je smartphone en tablet onderweg van elektriciteit te voorzien, zodat je gerust door kunt gaan met appen net Netflixen. Aan de zijkant van de powerbank zitten vier LED-lampjes verwerkt, zodat je precies kunt zien hoeveel power het apparaat zelf nog heeft om je uit de brand te helpen.

Lidl powerbank
Bron: Lidl

Smart Fast Charge

Daarnaast is er ook een Smart Fast Charge feature. Deze geeft je devices automatisch een signaal als ze de maximaal te gebruiken laadstroom kunnen afnemen en zorgt hierdoor voor een optimale laadtijd. Verder duurt het ongeveer 6 uur om de powerbank zelf weer helemaal vol te krijgen en kun je kiezen uit vier verschillende kleuren: zwart, rood, blauw en wit.

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de powerbank bemachtigen in de Lidl webshop voor 7,99 euro. Hiermee krijg je een mooie korting van 46 procent op de originele prijs van 14,99 euro. Mocht je een powerbank zoeken die wat sneller vol is, kun je ook voor de Yukuma gaan. Ook daar krijg je 10.000mAh aan power, maar het ding is wel binnen een half uurtje weer helemaal vol. Aan de andere kant moet je er wel een stuk meer voor neerleggen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: powerbank met Smart Fast Charge
Sluiten