Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 28 april 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: powerbank met zonnepaneel

Tegenwoordig lopen er behoorlijk wat mensen rond met een powerbank, zodat ze hun smartphone weer een boost kunnen geven als die leeg dreigt te raken. Maar zo’n powerbank moet je natuurlijk zelf ook om de zoveel tijd opladen, want anders heb je er niet zoveel aan. Helaas gaat dat laatste nog wel eens mis en zit je vervolgens opgescheept met twee lege apparaten in je tas. Volgende week kun je bij Lidl echter een powerbank scoren met een zonnepaneel, waarmee hij automatisch wordt opgeladen in het zonnetje.

Opladen via zon of micro-USB

En de laatste paar dagen hebben we juist behoorlijk kunnen genieten van de zon, dus zo’n zonnepaneel is zo’n gek idee nog niet. Het gaat om een 5.000mAh powerbank die spatwaterdicht is en binnen vier uur is opgeladen. Zoals gezegd kun je hem opladen in de zon, maar omdat die ook weer niet altijd schijnt kun je ook gaan voor de micro-USB poort om hem van energie te voorzien.

Lidl powerbank zonnepaneel

Powerbank met laadindicator en batterijstatus

Om te zien hoe het staat met het batterijniveau van het apparaatje zijn er zes LED lampjes. Uiteraard is het ding voller naarmate er meer lampjes branden. Ook is er een laadindicator, zodat je kunt checken of er wel wordt opgeladen. Verder is het ding nog uitgerust met zuignappen, zodat je hem bijvoorbeeld makkelijk ergens kan bevestigen om die felbegeerde zonnestralen op te vangen.

Lidl powerbank zonnepaneel

Vanaf donderdag 2 mei

Vanaf aankomende donderdag is de handige powerbank bij Lidl te vinden voor 9,99 euro. Ook vind je hem terug in de Lidl webshop, waar je hem nu al zou kunnen bestellen. Een andere handige powerbank die je donderdag bij Lidl kunt scoren is deze zaklamp, waarmee je dus meteen ook je smartphone of tablet mee kunt opladen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: powerbank met zonnepaneel
Sluiten