Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Elektrisch 23 april 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Prophete elektrische fiets

Met dit hete weer zijn redelijk wat mensen erop uitgetrokken op de fiets, maar de hitte kan er wel voor zorgen dat het je op een gegeven moment wat teveel wordt. Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook ebikes, zodat je onderweg niet alle zware werk helemaal in je eentje hoeft te doen. Mocht je nog op zoek zijn naar een elektrische fiets, kun je deze week bij niemand minder dan Lidl terecht.

Elektrische fiets met middenmotor

Lidl verkoopt namelijk vanaf vandaag een ebike van het merk Prophete. De fiets is uitgerust met een krachtige borstelloze middenmotor van Blaupunkt, die je tot een snelheid van 25 km per uur ondersteunt. Deze ondersteuning kun je regelen op vijf verschillende niveaus en daarnaast kun je ook aan de slag met zeven Shimano Nexus versnellingen. Mocht je overigens even niet fietsen maar bijvoorbeeld met je ebike aan de hand een helling oplopen, dan helpt de fiets je mee tot 6 km per uur.

Lidl elektrische fiets

 

Samsung accu met 140 km actieradius

Om de motor power te geven is de elektrische fiets uitgerust met een Samsung SDI accu, welke goed zou moeten zijn voor een actieradius van 140 km. Daarna moet de batterij uiteraard weer opgeladen worden dat kun je makkelijk doen door hem gewoon mee naar binnen te nemen. Wanneer hij echter op je fiets zit, wordt hij beveiligd met een geïntegreerd slot. Verder is er uiteraard ook een display van de partij met verschillende functies om onder andere de stand van de accu en je prestaties bij te houden.

Lidl elektrische fiets

Elektrische fiets scoren

Om de Prophete ebike te bemachtigen zou vandaag je langs Lidl kunnen gaan. Daar staat hij als het goed is op je te wachten voor 1079 euro. Er is echter een kans dat wat meer mensen in de ebike geïnteresseerd zijn en je achter het net vist. Daarom zou je het ook in de webshop kunnen proberen, waar hij in ieder geval nog op voorraad lijkt te zijn.

Lidl elektrische fiets

Waar de elektrische fiets een paar jaar geleden nog het imago had alleen voor wat oudere mensen te zijn, is de ebike inmiddels juist hip en modern geworden. Steeds meer bedrijven komen dan ook met hun eigen modellen en binnenkort kunnen we ook van General Motors twee elektrische fietsen verwachten.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Prophete elektrische fiets
Sluiten