Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 7 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: PS4 games

Als je een PS4 hebt kun je behoorlijk uit je dak gaan met een hele berg aan games. Er zijn tal van verschillende spellen en voor iedereen zit er wel iets tussen. Vaak zijn de spellen echter redelijk duur en moet je goed kiezen voor welke je eerst gaat. Mocht je echter nog op zoek zijn naar een paar games voor een leuke prijs, dan moet je bij Lidl zijn. 

Acht PS4 games

Want naast boodschappen en leuke gadgets heeft Lidl op het moment ook acht verschillende games voor je Playstation 4 in de aanbieding. Als je zin hebt in wat harde schietactie kun je bijvoorbeeld gaan voor Killzone: Shadow Fall, Uncharted 4, The Last of Us of Bloodborne. Mocht je aan de andere kant meer van de race spellen zijn, kun je weer gaan voor Driveclub. In LittleBigPlanet 3 gaat het er weer wat schattiger aan toe en verder kun je ook nog gaan voor Infamous Second Son en Ratchet Clank.

Lidl PS4 games

Alles niet voor iedereen

Uiteraard zijn niet alle games even geschikt voor alle leeftijden, Dus als je voor jonge kinderen iets zoekt, zijn Killzone en The Last of Us misschien niet de beste opties. Er wordt aangeraden deze games vanaf 18 jaar te spelen, terwijl je voor Infamous Second Son, Bloodborne en Uncharted 4 weer 16 jaar zou moeten zijn. Driveclub zou al vanaf 3 jaar kunnen en vanaf 7 jaar zou LittleBigPlanet 3 weer geschikt zijn.

Lidl webshop

De PS4 games kun je scoren in de Lidl webshop en kosten je 14,99 euro per stuk. Overigens kun je natuurlijk ook spelletjes downloaden op je console en dan wordt het iets lastiger om ze aan je vrienden uit te lenen. Het kan echter wel en je kunt zelfs je hele bibliotheek aan games in één keer delen. Dit is hoe het werkt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: PS4 games
Sluiten