Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 24 mrt 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: robotstofwisser

We kennen allemaal inmiddels de robotstofzuiger wel, die als een platte R2D2 door je huis rondzoeft en met borsteltjes en allerlei sensoren aan de slag gaat om de vloer stofvrij te krijgen. Het is echter niet altijd nodig om meteen te stofzuigen en tussendoor volstaat het ook wel als je gewoon even afstoft. Gelukkig hoef je ook dat nooit meer met de hand te doen, wat bij Lidl kun je aankomende week een heuse robotstofwisser scoren.

Robotstofwisser met elektrostatische doekjes

De robostofwisser zuigt dus geen viezigheid naar binnen, maar gaat aan de slag met een doekje. Het doekje heeft een ronde vorm en kun je aan de onderkant van het apparaat vastmaken. Vervolgens gaat het robotje aan de slag met rondrijden door je kamer en overal waar hij komt, wordt vervolgens de grond afgestoft. Het apparaat werkt met  elektrostatische wegwerpdoekjes, die stofdeeltjes aantrekken en zelfs in de hoeken de vloer stofvrij zouden moeten maken.

Lidl robotstofwisser

Alleen voor harde vloeren

Mocht de robotstofwisser vastlopen, stopt hij automatisch zodat de accu niet zomaar leegloopt. Er zijn in totaal twee reinigingsprogramma’s om uit te kiezen, wat betekent dat je de robot of 30 minuten of 120 minuten in actie ziet. Omdat het ding behoorlijk plat is, komt hij ook makkelijk onder meubels en hoef je niet achteraf alsnog met de hand schoon te maken. De robot is wel alleen geschikt voor harde vloeren, dus als je tapijt hebt kun je toch beter voor een robotstofzuiger gaan.

Lidl robotstofwisser

Vanaf donderdag 28 maart

Je kunt de robotstofwisser vanaf donderdag 28 maart bemachtigen via de Lidl webshop voor 29,99 euro.  Opvallend genoeg kun je het apparaatje ook nu al bestellen en zou het volgens de site binnen drie dagen geleverd moeten worden. Onlangs is ook Netflix aan de slag geweest met robots en werd de nieuwe serie Love, Death + Robots online gezet om te bingen. Of het wat is? Bekijk onze review en bepaal zelf of je eraan wilt beginnen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: robotstofwisser
Sluiten