Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 6 sep 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: schoenenrek

Hoewel er over het algemeen ervan uit wordt gegaan dat vrouwen altijd zoveel schoenen hebben, zijn er toch ook wel redelijk wat mannen die een behoorlijke collectie schoenen hebben. Het probleem daarmee is dat ze op een gegeven moment toch best wat ruimte in beslag beginnen te nemen en ze vaak dan maar ongeordend in een kast worden gegooid. Volgende week helpt Lidl je echter met je verzameling en kun je een handig stapelbaar schoenenrek scoren.

Schoenenrek voor 10 paar

Het schoenenrek is gemaakt van RVS in combinatie met beukenhout. Het bestaat uit twee lagen met RVS stangen, waarop je je schoenen kunt regelen. Deze worden met een beukenhouten frame op hun plek gehouden. In totaal zou je tien paar schoenen kwijt moeten kunnen op het rek. Onderin is geschikt voor lagere schoenen, terwijl je bijvoorbeeld laarzen kwijt zou kunnen aan de bovenkant.

Lidl schoenenrek

Wand met schoenen

Handig aan het rek is dat je er meerdere kunt kopen om ze op elkaar te stapelen. Want misschien heb je wel meer dan tien paar schoenen en dan heb je nog meer rekken nodig. Op deze manier kun je er een hele wand van maken. En het heet wel een schoenenrek, maar je zou er natuurlijk ook allerlei andere dingen op kwijt kunnen. Zou zou je er bijvoorbeeld ook je gereedschap in kunnen hangen of al je games in regelen.

Vanaf maandag 10 september

Vanaf maandag 10 september ligt het schoenenrek te koop bij Lidl voor 17,99 euro. Je kunt hem ook online bestellen als je even liever niet de deur uit gaat. Mocht je nou bijzondere sneakers hebben die een ereplekje verdienen, kun je bijvoorbeeld ook voor de Ikea SPÄNST collectie gaan. Deze collectie is speciaal gemaakt voor mannen en heeft een speciale doorzichtige case om je sneakers op display te zetten.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: schoenenrek
Sluiten