Ilona Braam
Ilona Braam Deals 1 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: selfiestick met powerbank

Iedereen “weet” dat als je ergens geen foto van hebt, het niet is gebeurd. Dat is waarom we met z’n allen constant bezig zijn met selfies en zijn er zijn zelfs mensen die te maken hebben met een heuse selfieverslaving. Als je echter je selfie-bezigheden onder controle hebt, heeft Lidl deze week iets om je foto’s naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben namelijk een handige selfiestick in de aanbieding, die meteen ook je smartphone oplaadt.

Telescopische stang en draaimechanisme

We kennen allemaal die selfies waarop je hoofd er maar voor en kwart op staat of waar het beeld bijna helemaal in beslag genomen wordt door een arm. Met een selfiestick is dat verleden tijd en kun je daadwerkelijk je best doen om een mooie pose te nemen. Het ding heeft een telescoop functie en een draaimechanisme, zodat je je toestel precies zo kunt positioneren dat je features er het beste uitkomen. In de handgreep zit meteen ook een sluiterknop om je zelfverheerlijking vast te leggen.

Lidl selfiestick met powerbank

Selfiestick met powerbank

Hoewel de selfiestick op zichzelf al best handig is, wordt hij nog handiger met de powerbank feature. De handgreep dient namelijk ook als 2.600mAh accu en zo kun je zelfs tijdens je selfie-sessies je smartphone blijven opladen om extra lang door te kunnen gaan. Mocht je even geen zin hebben in selfies, kun je de handgreep ook van de stick afhalen om alleen de powerbank te gebruiken.

Online bestellen

De selfiestick kun je voor 9,99 euro bestellen via de Lidl webshop. Hiermee krijg je een korting van 23 procent op de originele prijs van 12,99 euro. Een andere gadget die ook briljant is voor je selfies is deze next-level minuscule drone. Deze brengt je selfies letterlijk naar een hoger niveau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: selfiestick met powerbank
Sluiten